Claudia Rex blev 'Årets ku' godt'

Danse-darling Claudia Rex blev ved Zulu Awards kåret som den kvinde i Danmark, som man godt kunne tænke sig at være sammen med - se flere gode billeder af lækre Claudia her

Sexede Claudia Rex poserer på den røde løber.  Claudia vandt prisen som 'Årets ku' godt'. En pris udnævnt til den kvinde i Danmark, som man kun kunne tænke sig at være sammen med.(Foto: Mogens Flindt)
Sexede Claudia Rex poserer på den røde løber. Claudia vandt prisen som 'Årets ku' godt'. En pris udnævnt til den kvinde i Danmark, som man kun kunne tænke sig at være sammen med.(Foto: Mogens Flindt)

- Det er lidt mærkeligt. Jeg havde egentlig troet, at Sarah Grünewald ville vinde prisen. Tak for prisen. Den skal op at stå på hylden, lød det fra smukke Claudia Rex, der virkede lidt genert over at modtage den lidt provokerende pris.

Se også: Seebach vandt Zulu-pris, mens han er på ferie

Værten Simon Talbot havde dog også lige forklaret, at prisen blev givet til de kvinder, som man havde lyst til at k.....

Zulu Awards helt nye pris 'Årets Ku' godt' er med lidt pænere ord beregnet på lækre damer, man godt kunne være sammen med. I år var både Eva Harlou, Jeanette Ottesen, Sarah Grünewald og Stephania Potalivo også nomineret. Men det var altså smukke sexede Claudia Rex, der snuppede prisen lige for næsen af alle de andre skønheder.

Se også: Claudia Rex forelsket igenSe også: Vild med Dans-par var enige om at gå fra hinanden

1 af 8 Smukke Claudia.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 8 Claudia Rex ses her med sin dansepartner Joakim Ingversen, som også på et tidspunkt var hendes kæreste.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 8 Claudia Rex har også danset sammen med Mads Vad i Vild med Dans.(Foto: Mogens Flindt)
4 af 8 Smukke Claudia viser sin sexede tatovering frem ved Stasias modeshow.(Foto: Kenneth Meyer)
5 af 8 Sidste år dansede Claudia sammen med Mads Laudrup i Vild med Dans.(Foto: Claus Bonnerup)
6 af 8 Claudia Rex poserer her for fotograferne under modeugen.(Foto: Anthon Unger)
7 af 8 Frække Claudia med fræk attitude.(Foto: Mikkel Tariq Khan.)
8 af 8 Sexede Claudia Rex poserer på den røde løber. Claudia vandt prisen som 'Årets ku' godt'. En pris udnævnt til den kvinde i Danmark, som man kun kunne tænke sig at være sammen med.(Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer