Nikolaj Lie Kaas blev årets mandlige Zulu Award-skuespiller

Skuespilleren Nikolaj Lie Kaas vandt prisen som 'Årets bedste skuespiller' for sin præstation i 'Kvinden i buret'

Nikolaj Lie Kaas vandt prisen som 'Årets Skuespiller' ved Zulu Awards. Her ses han på den røde løber sammen med sin kone Anne Langkilde.(Foto: Mogens Flindt)
Nikolaj Lie Kaas vandt prisen som 'Årets Skuespiller' ved Zulu Awards. Her ses han på den røde løber sammen med sin kone Anne Langkilde.(Foto: Mogens Flindt)


Se også: Nikolaj Lie Kaas fik to p-bøder på en time

- Igen. Årets bedste sportspræstation, lød det med vanlig humor fra Nikolaj Lie Kaas, da han på scenen modtog sin Zulu Award for 'Årets bedste skuespiller' for sin præstation i filmen 'Kvinden i buret'.

- Det er fantastisk. Hvor er i søde. Tak skal i have. Det kom altså virkelig bag på mig. Jeg er virkelig beæret over, at folk vil stemme på sådan en gammel nar som mig, sagde Nikolaj og tilføjede:

- Jeg vil gerne takke instruktøren Mikkel Nørgaard og også en tak til Sonja Richter, som også er her i aften. Mange tak.

'Kvinden i buret' vandt også en Zulu Award for 'årets bedste film'.

Se også: Derfor castede jeg Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck

Filminstruktøren Mikkel Nørgaard, der har instrueret 'Kvinden i buret' fortæller her Ekstra Bladet, hvorfor han castede Nikolaj Lie Kaas i rolen som Carl Mørck.
- Jussi Adlers karakter Carl Mørck er noget ældre end Nikolaj Lie Kaas. Men så fik jeg ideen om, at filmens Carl Mørck gerne måtte være lidt yngre. Men han skulle være en gammel sjæl i en ung mands krop. Han har oplevet så meget, at han er blevet gammel før tiden, fortæller filminstruktøren Mikkel Nørgaard om sin begrundelse for at caste Nikolaj Lie Kaas til hovedrollen som Carl Mørck i filmen ’Kvinden i buret’.

I sin første samtale med Nikolaj Lie Kaas vidste Mikkel Nørgaard, at Kaas var den rigtige mand til jobbet.

- Nikolaj er en utrolig god skuespiller, der både magter alvor og humor. Og så er han et nysgerrigt menneske, der leder efter store udfordringer.

Se også: TV: Nikolaj Lie Kaas: Jeg ligner Carl MørckNikolaj Lie Kaas mener selv, at han på flere områder minder lidt om sin karakter Carl Mørck fra filmen 'Kvinden i buret'.(Foto: Mogens Flindt)
Nikolaj Lie Kaas mener selv, at han på flere områder minder lidt om sin karakter Carl Mørck fra filmen 'Kvinden i buret'.(Foto: Mogens Flindt)


1 af 3 Nikolaj Lie Kaas, der spiller hovedrollen i 'Kvinden i Buret' som Carl Mørck, ses her med sin kone Anne Langkilde ved gallapremieren på filmen i København.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Her ses Nikolaj Lie Kaas og skuespilleren Fares Fares i rollerne som kriminalbetjentene Carl Mørck og Assad i en scene fra 'Kvinden i buret'.(Foto: Zentropa)
3 af 3 Nikolaj Lie Kaas vandt prisen som 'Årets Skuespiller' ved Zulu Awards. Her ses han på den røde løber sammen med sin kone Anne Langkilde.(Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer