Umuligt at køre i bil til Grand Prix

Publikum til Eurovision kan ikke parkere tæt ved showet

Så tæt kommer man ikke som bilist til Eurovision Song Contest (Foto: Mogens Flindt)
Så tæt kommer man ikke som bilist til Eurovision Song Contest (Foto: Mogens Flindt)

Lad bilen stå hjemme - eller forbered dig på ekstra udgifter og en lille bustur. Sådan må rådet lyde til de Grand Prix-fans, der har været så heldige at få billetter til den store finale i Eurovision Song Contest på Refshaleøen i København lørdag 10. maj.

I en servicemail til alle billetkøbere har Billetlugen netop oplyst, at publikum ikke får mulighed for at parkere deres bil i nærheden af arenaen på Refshaleøen. Der er i stedet anlagt en midlertidig Eurovision parkeringsplads på Sundby Gasværksgrund, Amager Strandvej 3, som ligger 3,1 kilometer fra Grand Prix-festen.

Se også: Eurovision-scenen afsløret

For at få lov til at parkere på den intermistiske p-plads skal billisterne indløse en p-billet til 75 kroner. Den skal de købe på forhånd via Billetlugen - de modtager så efterfølgende en voucher, som skal medbringes og placeres i forruden under parkeringen.

Fra p-pladsen kører shuttlebusser direkte til arenaen på Refshaleøen, og denne service er inkluderet i prisen.

- Vi forventer, at ca. 20-30 procent af de i alt 10.000 gæster kommer kørende i egen bil. Resten tager de offentlige transportmidler - i bus eller over vandet - eller de cykler eller ankommer i taxa, siger kommunikationschef Emil Spangenberg fra Host City Copenhagen.

Han forsikrer, at billisterne ikke kommer til at vente længe på shuttlebusserne, der kører i fast rutefart til Eurovision Island.

Se også: Eurovision Island sejler

0 kommentarer
Vis kommentarer