Dirty Dancing sælger historisk godt

Musicalen Dirty Dancing har på kun en måned solgt 60.000 billetter

Der er romantik i luften mellem Silas og Mathilde Norholt i Dirty Dancing - The Musical.(Foto: Miklos Szabo)
Der er romantik i luften mellem Silas og Mathilde Norholt i Dirty Dancing - The Musical.(Foto: Miklos Szabo)

Efter blot en enkelt måneds salg har over 60.000 danskere sikret sig en billet, og det gør 'Dirty Dancing - The Musical' i Tivoli til en af Danmarks hurtigst sælgende teaterforestillinger nogensinde. Opsætningen er allerede blevet forlænget med en måned, og nu bliver der åbnet ekstraforestillinger frem til 25. april 2015.

Den 20. marts gik billetsalget til DIRTY DANCING – THE MUSICAL i Tivoli i gang, og kun en måned efter har svimlende 60.000 sikret sig billet til en af næste sæsons med garanti mest imødesete musicalopsætninger herhjemme.

Se også: Dirty Dancing bliver til dansk musical

Forestillingen har først premiere 26. februar næste år, og allerede nu har det været nødvendigt at forlænge helt indtil 19. april. Og nu har Tivoli og The One & Only Company ifølge en pressemeddelelse åbnet for billetsalget til yderligere 6.000 billetter.

Sælger hurtigere end 'Mamma Mia!'
Det er helt uhørt for en forestilling på dansk grund at sælge så mange billetter næsten et helt år inden premieren, og den er allerede nu på vej til at blive en af de hurtigst sælgende teaterproduktioner herhjemme til dato.

Til sammenligning brugte ”Mamma Mia!”-opsætningen i Tivoli 11 måneder på at sælge et tilsvarende antal billetter, og den forestilling endte med at blive en gigantisk teatersucces med mere end 150.000 solgte billetter.

Se også: Silas Holst har hovedrolle i Dirty Dancing

Det største forsalg til en teaterforestilling herhjemme tegner ”The Phantom of the Opera” på Det Ny Teater sig for. Den rundede magiske 100.000 solgte billetter på premieredagen, og selvom det endnu er for tidligt at spå om DIRTY DANCING – THE MUSICAL har mulighed for at matche eller toppe den rekord, er der ingen tvivl om, at forestillingen sælger ekstraordinært hurtigt.

Mathilde Norholt er stolt
Mathilde Norholt har fået sin første store hovedrolle på de skrå brædder, hvor hun skal spille Frances ”Baby” Houseman over for Silas Holst som Johnny Castle. Hun siger:

- Det er fantastisk! Jeg tror alle, der er med på DIRTY DANCING – THE MUSICAL er meget stolte og nu endnu mere fyldt med gåpåmod.

1 af 2 Silas og Mathilde Norholt.(Foto: Miklos Szabo)
2 af 2 Der er romantik i luften mellem Silas og Mathilde Norholt i Dirty Dancing - The Musical.(Foto: Miklos Szabo)
0 kommentarer
Vis kommentarer