TV: Basim driller konkurrent: - Godt jeg er i finalen

Basim tog imod en af sine største konkurrenter med smil og drilleri

Basim og Aram Mp3 tog en tur i den gamle rutsjebane i Tivoli. (Foto: Mogens Flindt)
Basim og Aram Mp3 tog en tur i den gamle rutsjebane i Tivoli. (Foto: Mogens Flindt)

De nykæmmede konfirmander, der i dag fejrer blå mand i det solbeskinnede Tivoli i København, fik sig sidst på eftermiddagen en ekstra oplevelse. Rundt i haven spankulerede det danske Eurovision-håb med en af sine største konkurrenter ved næste uges musik-brag.

Se også: Godt han droppede 'fucking': Basim vinder Dansk Melodi Grand Prix

Basim, der dette forår har spillet ’Grease’ i Tivoli, viste hjemmevant storfavoritten Aram Mp3 fra Armenien rundt i den gamle forlystelsespark.

De to Eurovision-håb klikkede fra første øjeblik, og deres intense samtale om blandt andet lyden på den gigantiske Grand Prix-scene blev kun afbrudt af generte nykonfirmerede autografjægere, der vovede sig til at spørge efter en krusedulle, og et par ture i havens vildeste forlystelser.Basim måtte skrive en del autografer i Tivoli. (Foto: Mogens Flindt)
Basim måtte skrive en del autografer i Tivoli. (Foto: Mogens Flindt)


- Man føler sig meget lille på den kæmpe store scene, men jeg er sikker på, at det ser fantastisk ud på tv, sagde Aram til Basim, der stadig har til gode at se Eurovision-kuben hvorfra han skal fyre ’Cliché Love Song’ af.

Det er Aram og Armenien der om præcis en uge åbner ballet ved den første semifinale i Eurovision Song Contest 2014 på Refshaleøen i København.

Se også: Basim: - Jeg er ret stolt af mig selv

- Ja, jeg er glad for, at jeg er direkte i finalen. Det er du ikke, sagde Basim drillende til sin nye armenske ven og fandt sit mest charmerende smil frem.

Danmark er som værtsnation direkte kvalificeret til Eurovision-finalen lørdag den 10. maj sammen med de fem ’store’ Grand Prix-lande Spanien, Italien, Frankrig, Tyskland og England.De to sangere vovede sig også i 'Det Gyldne Tårn'. (Foto: Mogens Flindt)
De to sangere vovede sig også i 'Det Gyldne Tårn'. (Foto: Mogens Flindt)


Både Basim og Aram har valgt ikke at lægge for meget i bookmakernes favoritplaceringer, men at deres musik falder i Europas smag er noget, de kan lide at høre.

Se også: Bookmaker: Basim spås små Eurovision-chancer

- Jeg føler det ikke som et pres, at jeg er blandt favoritterne. Men det er et stort ansvar, siger Aram og bliver afbrudt.

- Godt svaret, lyder det fra Basim, der ikke bruger meget krudt på at se på Eurovision Song Contest som en konkurrence.

- For mig handler det om, at min musik kommer ud til så mange mennesker. Det er fedt, siger Basim.

0 kommentarer
Vis kommentarer