Robbie: Der er lort på hummerne i Danmark

Robbie Williams kom lige med en sarkastisk hilsen til restaurant Nimb under koncerten i Parken

Robbie Williams er helt sikker på, at der er lort på de danske hummere.(foto: Linda Johansen)
Robbie Williams er helt sikker på, at der er lort på de danske hummere.(foto: Linda Johansen)

Se tv-klip med koncertens tre første numre over artiklen!

- - - - - - - -

Se også: Følg Robbie live fra Parken

Da Robbie Williams sidste gang gav koncert i Danmark fik han en mindre maveforgiftning efter at have spists hummere på restaurant Nimb i Tivoli. Det mener han ihvert fald selv. Og derfor fik restaurant Nimb også en lille sarkastisk hilsen med på vejen af Robbie under koncerten i Parken.

- Vi har en historie sammen Danmark. Vi har et specielt forhold - men i byder på elendige hummere - rent faktisk har i hummere med lort på, og jeg har spist dem, erklærer Robbie Williams fra scenen - med henvisning til sit berømte besøg hos restaurant Nimb i Tivoli.

'Fucking Hummer' skrev Robbie selv efter besøget i baren på Nimb, hvor han fik serveret det skaldyr - han selv mener er skyld i hans maveonde. (Foto: Robbie Williams.com). Danske kendte - 23. jul. 2011 - kl. 12:49 Tivoli i total hummer-panikSe også: Robbie i seng med Johanne fra ÅrhusSe også: Robbie: Jay-Z vil sutte den af på mig

Robbie Williams erklærer herefter, at han på dansk gerne vil sige til publikum 'Jeg elsker Jer'. Han hiver en seddel frem og fremfører på næsten perfekt dansk:

- Jeg har en stor pik.

Den lille morsomhed går rent hjem hos publikum, der belønner 'komikeren' med voldsom jubel.

Se også: Robbie håner svenskerne i ParkenSe også: Robbie viser røv til Parken

0 kommentarer
Vis kommentarer