Danske piger i Victoria's Secrets frække show

De smukke danske modeller Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen deltog i lingerie-firmaets frække og smukke show i USA

De danske fotomodeller Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen poserer her med en af deres kolleger, der står yderst til  højre.(Foto: Facebook)
De danske fotomodeller Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen poserer her med en af deres kolleger, der står yderst til højre.(Foto: Facebook)

Fotografer fra hele verden var på pletten onsdag nat, da undertøjs-giganten Victoria's Secret holdt sit årlige storslåede frække og smukke show på Manhattan i New York. Nogle af verdens mest veldrejede modeller spankulerede på catwalken i frækt og fantasirigt kostume, og i blandt dem var to danske modeller, nemlig Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen.

Se også: Øjne på stilke for Victoria-modellerJosephine og Caroline står som nr. 2 og tre fra venstre i billedet sammen med nogle andre smukke engle, der deltog i showet.(Foto: Instagram)
Josephine og Caroline står som nr. 2 og tre fra venstre i billedet sammen med nogle andre smukke engle, der deltog i showet.(Foto: Instagram)
Både Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen var stolte som paver over at deltage i det berømte modeshow og lagde billeder fra deres oplevelser ud på deres facebook og instagram-sider. Og det var især Josephine Skriver, der med sine billeder kan give os en flot stemningsbeskrivelse af, hvordan der ser ud backstage til det store show.Josephine og Caroline sidder her forrest i billedet i en bil på vej til afterparty ved Victoria's Secrets showet.(Foto: Instagram)
Josephine og Caroline sidder her forrest i billedet i en bil på vej til afterparty ved Victoria's Secrets showet.(Foto: Instagram)


Josephine Skriver skrev blandt andet:

- Tak Victoria's Secrets for at give mig en af mit livs bedste oplevelser. Jeg havde det fantastisk, og det er stadig helt uvirkeligt, at jeg var en del af verdens mest imponerende show.Josephine Skriver på den røde løber ved Victoria's Secrets Afterparty.(foto: Facebook)
Josephine Skriver på den røde løber ved Victoria's Secrets Afterparty.(foto: Facebook)
.

1 af 13 Josephine Skriver er her i make-up'en før showet.(Foto: facebook)
2 af 13 Josephine viser billeder af sig selv - før make up og efter make up.(foto: Facebook)
3 af 13 Josephine Skriver var iklædt en meget nedringet sort kjole fra Balmain.(Foto: Instagram)
4 af 13 Josephine Skriver står yderst til højre sammen med nogle farverige modeller lige før, hun skal gå endnu en runde på catwalken. Til billedet skrev Josephine: It pink and it's trouble - det er pink, og det er problemer. (Foto: Instagram)
5 af 13 Josephine poserer her backstage sammen med en anden Victoria's Secret-model.(Foto: Instagram)
6 af 13 Yderst til venstre ses Caroline og yderst til højre ses Josephine ved afterparty-festen.(Foto: Instagram)
7 af 13 Caroline Brasch Nielsen er gudesmuk på det her billede, som hun har lagt ud på sin facebook.(foto: facebook)
8 af 13 Modellen Lily Donaldson går catwalk under showet.(Foto: All Over Press)
9 af 13 Her ses nogle af verdens smukkeste modeller i frækt undertøj fra Victoria's Secrets under det store show.(Foto: All Over Press)
10 af 13 Fræk og forførende.(Foto: All Over Press)
11 af 13 Caroline Brasch Nielsen ses til venstre som model ved et tidligere modeshow for Valentino til venstre i billedet.(Foto: Polfoto)
12 af 13 Josephine Skriver er her på catwalk under Mercedes Benz Fashion Week.(Foto: Polfoto)
13 af 13 De danske fotomodeller Josephine Skriver og Caroline Brasch Nielsen poserer her med en af deres kolleger, der står yderst til højre.(Foto: Facebook)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!