Revykrig mellem Tivoli og Sønderborg

Tivolis revy har rykket deres premiere, så den ligger oven i Sønderborg Revyens. 'Tankeløst', lyder det fra Sønderborg

(Foto: Linda Johansen).
(Foto: Linda Johansen).

Det ligner brødnid og chikane, men det afviser man i Tivoli, selv om det er evident, at Tivolis revy ’Tam Tam’ først havde lagt en premieredato 1. juni, men nu er rykket frem til 31. maj.

Denne dato har længe været Sønderborg Revyens premieredato, og her er man godt sure over pludselig at skulle til at slås om både premieregæster og anmeldere – folk som af gode grunde ikke kan være to steder på én gang.

Se også: På toppen af Tivoli

- Jeg synes, det er rigtig tankeløst af Tivoli, når man lægger sin premiere oven i vores, siger Sønderborg-chefen Leif Maibom.

- Det er et uheld. Vi har lavet en fodfejl, lyder det fra Tivolis pressechef Torben Plank.

Tivoli kom i foreningen
Men det med uheldet giver Maibom ikke meget for.

- Tivoli er lige blevet optaget i vores Revydirektørforening, hvor vi netop har holdt generalforsamling. Her kan Tivolis Edward Carstensen ikke have undgået at erfare, hvornår alle de øvrige revyers premiere ligger. Dels blev der talt om det på mødet, dels blev der udleveret en liste med samtlige datoer, så det er meget ærgerligt, at man har glemt at kigge efter, mener Maibom.

Se også: De kendte valfartede til Grøften

- Vi rykkede vores premiere fra d. 1. juni i respekt for Prinsgemalen, der har et stort fødselsdagsarrangement i DR’s Koncertsal. Vi havde naturligvis ikke lyst til at konkurrere med dette arrangement, for en del af vores gæster og pressefolk ville naturligvis vælge Prins Henriks 80-års-fødselsdag frem for vores premiere, og det ville vi ikke risikere. Derfor flyttede vi premieren, fortæller Plank.

Han kalder det 'smadderærgerligt', at Tivoli så kom til at lægge sin premiere oven i Sønderborgs og forstår godt, at de er sure i Maibom-lejren.

- Vi har klokket i det. Fejlen er vores, og vi må gøre det bedre til næste år, erklærer Plank.

Sønderborg Revyen har valgt at lave en særlig anmelderpremiere dagen forinden – altså d. 30. maj – og håber dermed, at det lykkes at få anmelderne til Sønderjylland.

Se også: Helte-rolle til Thomas Bo i DR-serieSe også: Sønderborg Revy er op ad bakke

0 kommentarer
Vis kommentarer