Annette Heick om Eurovision: Det bliver kaos!

Den tidligere Melodi Grand Prix-deltagere mener ikke, at forholdene er gode nok omkring B&W-Hallerne på Refshaleøen

Annette Heick frygter kaos rtil Eurovision Song Contest på Refshaleøen. (Foto: Jonas Olufson)
Annette Heick frygter kaos rtil Eurovision Song Contest på Refshaleøen. (Foto: Jonas Olufson)

Annette Heick er om nogen ekspert i Melodi Grand Prix.

For det første er hun datter af Keld og Hilda Heick, der nærmest er definitionen på Melodi Grand Prix - og for det andet har hun også flere gange selv stået på scenen til sangkonkurrencen, senest i 2007 med sangen Copenhagen Airport.

Se også: Eurovision-scenen afsløret

I går lagde hun vejen ud forbi Refshaleøen, hvor Danmarks svar på en international Melodi Grand Prix-scene ligger: B&W-Hallerne, som de seneste par måneder har været under kraftig ombygning for at kunne huse den store sangkonkurrence i begyndelsen af maj.

Hun var dog ikke helt tryg ved, hvad hun så.

Se også: Mary til Eurovision to gange

Hun lagde nemlig nedenstående billede ud på Instagram med følgende tekst:

'What? WHAT? Er det her? Det mener I ikke? Jeg anerkender, at smag og behag er forskellig, men 600 p-pladser, en båd med plads til 50 og så en - 1! - smal vej hertil...hvordan skal 10.000 mennesker komme herud? Jeg håber, det bliver godt vejr, så folk kan gå eller cykle. Hvis ikke, så forudser jeg en af de største afviklingsskandaler i nyere tid.'

I sidste uge blev det fra holdet bag showet meldt ud, at publikum ikke kan køre i egen bil helt til hallerne, men må holde lidt over tre kilometer væk, hvilket i øvrigt kommer til at koste 75 kr. pr. bil.

Se også: Umuligt at køre i bil til Grand PrixAnnette Heick frygter at afviklingen af Eurovision Song Contest bliver et kæmpe trafikkaos. (Privatfoto)
Annette Heick frygter at afviklingen af Eurovision Song Contest bliver et kæmpe trafikkaos. (Privatfoto)
Privat fordyber han sig gerne i sofistikeret installationskunst eller fusionsjazz. Men Jan Lagermand Lundme giver den typisk gas med glad popmusik i ørebøfferne, når han dyrker fitness og lader op til et af de store underholdnings-shows på DR. (Foto: Claus Bjørn Larsen) Vagthund Kongen af Melodi Grand Prix: Jeg vil give jer alle tre en halv time i Himmelen

0 kommentarer
Vis kommentarer