Danmark genbruger point-pige

Den danske skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke skal uddele point ved Eurovision Song Contest

Sofie Lassen-Kahlke skal dele danske point ud den 10. maj. (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
Sofie Lassen-Kahlke skal dele danske point ud den 10. maj. (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

- And the 12 points go to Norway.

Sådan lød det fra den danske skuespillerinde og tv-vært Sofie Lassen-Kahlke sidste år. Og nu har hun igen fået æren af at uddele Danmarks point ved Eurovision-finalen.

- Jeg synes, det er vildt sjovt og glæder mig så meget til at være med i den fantastiske fest og sidde og heppe med på Danmark, siger hun til dr.dk.

Se også: Danmarks nye nummerpige

Ifølge DRs underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged, så er Sofie Lassen-Kahlke, der blandt andet er kendt fra Anja og Viktor-filmene, genvalgt, fordi hun er en god repræsentant for Danmark.

- Sofie gjorde det fremragende sidste år, og hun har en god tilknytning til Melodi Grand Prix, fordi hun var vært i 2013, siger han til dr.dk.

I 2013 var Sofie Lassen-Kahlke vært ved det danske Melodi Grand Prix sammen med Lise Rønne og Louise Wolff, og var altså valgt til at uddele point ved Eurovision-finalen i Sverige, hvor Emmelie de Forest vandt.

- At være med til at give point sidste år var sindssyg sjovt, fordi jeg havde været vært, og Emmelie var favorit. Så vandt hun, og vi skal holde Eurovision i Danmark, og så er det sindssygt hyggeligt at sidde der igen, siger Sofie Lassen-Kahlke.

Se også: Sofie Lassen-Kahlke jubler: Jeg er gravid

Eurovision-finalen løber af stablen på Refshaleøen 10. maj og bliver sendt til 180 millioner tv-seere.

0 kommentarer
Vis kommentarer