Chefredaktør stopper med øjeblikkelig virkning

Lise Bondesen, der nåede at være chefredaktør og adm. direktør for Avisen.dk i halvandet år, skal nu til at se sig om efter nyt job

Lise Bondesen er ikke længere chefredaktør på Avisen.dk
Lise Bondesen er ikke længere chefredaktør på Avisen.dk

- Der er indgået aftale med den nuværende chefredaktør Lise Bondesen om, at hun fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Sådan lyder meldingen fra LO, der gennem A-Pressen ejer halvdelen af medieselskabet bag Avisen.dk

Til Mediawatch fortæller Bondesen, at hun betragter beslutningen som udramatisk, og at den bunder i uenighed om den fremtidige strategi.

 - Som der er blevet kommunikeret fra ejernes side, så har der været en uenighed om den fremtidige strategi. Det er ganske udramatisk, og det er jo ejernes ret at sætte den kurs, som de mener, der skal sættes, siger Lise Bondesen til Mediawatch.

Før sin tid på Avisen.dk har Lise Bondesen slået sine folder på blandt andet Se og Hør og Ekstra Bladet, hvor hun stod i spidsen for underholdningsstoffet.

Holder ferie
I sin position som nyhedschef på Se og Hør var Bondesen indblandet i sagen om den såkaldte 'tys tys-kilde'. Sagen kostede hende en dom på seks måneders fængsel, som blev gjort betinget mod vilkår om samfundstjeneste.

Hvad der nu skal ske med karrieren, har hun endnu ikke taget stilling til.

- Jeg tror, jeg skal holde en uges ferie eller to. Så må vi se, hvad der sker derefter, siger Lise Bondesen til Mediawatch og tilføjer, at hun sagtens kan forestille sig at arbejde videre med digital formidling og mediernes brug af sociale medier.

Lise Bondesen meddeler til Ekstra Bladet, at hun ikke ønsker at tilføje yderligere til sagen end det, hun allerede har udtalt til Mediawatch.

Se også: Dømt nyhedschef om tys-tys-kilde: Det var ulovligt

Se også: Redaktør erklærer sig skyldig i Se og Hør-sagen

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen