De kan vinde Grand Prix'et

Det er tæt mellem Anne Gadegaard og Anti Social Media inden aftenens popfest

Anti Social Media kan ifølge bookmakerne løbe med sejren i aften. Foto: Mogens Flindt
Anti Social Media kan ifølge bookmakerne løbe med sejren i aften. Foto: Mogens Flindt

Det bliver enten Anne Gadegaard eller boybandet Anti Social Media, der i aften kan hæve Grand Prix-trofæet og pakke kufferten, når de rød-hvide farver i maj skal forsvares ved Eurovision Song Contest i Wien. Det er de danske spilfirmaer helt enige om.

- Vi tror på Anne Gadegaard og Anti Social Media af to grunde. For det første fordi vi kan se, at folk spiller voldsomt meget på netop de to sange. Og for det andet fordi de skal på scenen som nummer syv og otte. Det er gode placeringer. Det er til gengæld også sang nummer tos uheld. Tina og Renés bud er nemlig også godt, vurderer oddssætter hos Danske Spil, Peter Rasmussen.

40-årige René og 29-årige Tina havde ikke sunget sammen, før de kom med i Grand Prix'et. (Foto: Mogens Flindt). Event & Kultur - 6. feb. 2015 - kl. 15:54 Grand Prix-deltagere: Vi ved, vi lyder som...

Hos BetSafe er billedet det samme.

- Den seneste uge er indskuddene strømmet ind på især Anne Gadegaard og Anti Social Media. Remee og Chief 1 står bag Anti Social Media, og det borger normalt for kvalitet. Anne Gadegaard har med sikkerhed en stor appeal blandt de helt unge som tidligere vinder af børne MGP, siger odssætter Thomas Holm.

Boybandet banker baben
Nordic Bet er til gengæld ikke i tvivl om, at boybandet banker baben og løber med sejren i Gigantium i aften.

- Det klinger godt, når de synger. De er castet perfekt og virker som et godt match. Og så betyder det også noget, at det er nogle kendte sangskrivere, der står bag bandet, siger Michael Marcuslund, der er oddssætter hos Nordic Bet.

Hvor Marcel er, er der fest og god stemning. Her hygger han sig med konkurrenten Tina fra duoen Tina og René. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur - 6. feb. 2015 - kl. 00:08 Gang i gaden: Grand Prix-deltagere festede løs i Jomfru Ane Gade

De fire drenge i Anti Social Media tager favoritrollen ret roligt.

- Det er da spændende og dejligt med et skulderklap. Men det er ikke noget, vi tænker så meget over, lyder det fra de fire drenge.

- Føler I, at det giver et ekstra pres?

- Nej, lige meget hvad bliver det mega fedt at stå foran så mange mennesker. Om mon ikke holdene bag alle de ti sange føler et pres nu? Ellers er det da lidt røvsygt. Der er jo noget på spil, siger Philip, der er forsanger i bandet.

David der er bassist i Anti Social Media, er klar til at tage mere drastiske metoder i brug for at vinde over en godte i en kort kjole.

- Hvis det er det, der skal til, så twerker jeg gerne. Så smider jeg bassen og twerker, griner han.

Det er i aften, at årets Grand Prix-slag afgøres i Gigantium i Aalborg.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere