Derfor bruger Simone ikke sine bryster i aften

Da Simone Egeriis var med ved Grand Prix'et for tre år siden, fik hendes barm stor opmærksomhed. Men den fordel vil hun ikke trække på i år

Det havde med sikkert givet et par ekstra stemmer og med garanti en masse opmærksomhed, hvis 24-årige Simone Egeriis igen have besluttet at krybe i en kort og meget nedringet kjole til Melodi Grand Prix'et.

Da hun var med musikkonkurrencen for tre år siden, var der så stor interesse for hendes bryster, at de fik deres eget liv på nettet i form af hashtagget #simonesbryster.

Simone Egeriis' optræden trendede for tre år siden. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur De fik eget hashtag: Husker du Simones Bryster?

Men nej! Simone Egeriis er i den grad tækkeligt klædt, når hun i aften går på scenen og synger sin 'Heart Shaped Hole'. En høj slids i den lange kjole, er alt vi får at se.

Hør hende fortælle hvorfor i klippet herover.

Noget tyder på, at Simone heller ikke får brug for ekstra hjælp fra sine flotte fortrin. Hun er ifølge bookmakerne storfavorit til at vinde Melodi Grand Prix 2016.

Hvis spiludbyderne får ret, så får Kristel Lisberg (tv.), Veronica Jensen (nr to fra højre) og Sophia Nohr (yderst th.) ikke et ben til jorden i konkurrencen, som suverænt bliver vundet af Simone Egeriis nr. to fra venstre) (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Tredje gang bliver lykkens gang: Hun vinder i aften

Sådan så Simone ud i 2013. (Foto: Mogens Flindt)
Sådan så Simone ud i 2013. (Foto: Mogens Flindt)
 

20 kommentarer
Vis kommentarer