Designer bag den omdiskuterede kjole: - Den er da grøn

En kjole til godt 500 kroner fik i går internettet til at gå agurk i farvekaos. Nu giver designeren bad den tætsiddende sag sin version

Den ER blå slår manden bag den omdiskuterede sag fast!

Er den blå og sort eller hvid og guld-farvet? Det seneste døgn har danskere og folk mange andre lande diskuteret, hvilken farve fredagens mest omtalt kjole har.

Nogle øjne opfattede den som blå og sort, mens andre på deres computerskærm kunne se hvide og gyldne farver.

Her kan man se kjolen til salg på den engelske webshop Roman Originals. (Foto: Roman Originals) Samfund Her er forklaringen på kjolen

Det hele startede med, at kunstneren Caitlin McNeill lagde et billede ud af kjolen på Tumblr, og spurgte sin fans, hvilken farve den har. Og uenigheden var stor – selv her på Ekstra Bladets redaktion.

Men nu skærer designeren bag kjolen, Peter Christodoulou, igennem og lægger diskussionen ned en gang for alle.

- Faktisk er kjolen grøn! Nej, jeg laver pjat! Den er blå, fastslår Peter Christodoulou overfor Washington Post.

Designeren testede selv farven på kontoret for at være helt sikker på, at den så blå ud.

- Vi fik 20 mennesker til at se på billedet. Tre af dem så en hvid- og guldfarvet kjolen, mens 17 mente, at den er blå og sort siger, Roman Originals-designeren.

Denne kjole har fået utrolig meget omtale på internettet, siden en bruger på Tumblr bad om hjælp til at afgøre dens farve. (Foto: Tumblr) Samfund Kjolen, der deler internettet: Hvilken farve er den?

Firmaets hjemmeside plejer at have omkring 10.000 besøgende om dagen, men fredag var over en million mennesker inde for at tjekke kjolen ud.

Og det helt store spørgsmål er så, om den meget omtalte kjole så kommer i en hvid- og guldfarvet udgave.

- Vi har tænkt på, for vi har fået mange forespørgsler. Det vil tage op imod fem måneder, før den kan være ude i butikkerne, men vi vil ikke skuffe vores fans, siger Peter Christodoulou.


Ekstra Bladet spurgte folk på gaden hvilken farve de sidste dages mest omtalte kjole er. Hør svarene her.

0 kommentarer
Vis kommentarer