DR-chef: - Jeg er stolt og glad

DRs underholdningchef er mere end tilfreds med resultatet af Eurovision Song Contest

TEL AVIV (Ekstra Bladet) - Jeg er utrolig glad og ikke mindst stolt over Leonora og hele holdets præstation i aften. Jeg synes Leonora virkelig strålede på scenen.

Sådan er den første reaktion fra DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, efter Danmark sent lørdag aften sikrede sig en 12. plads ved Eurovision Song Contest.

-  At komme mellem 12 bedste ud af 41 land er fantastisk flot - selvfølgelig ville vi gerne have været i top ti, men heldigvis får vi en chance igen til næste år, siger han og forstætter.

- Kan man kalde det en blød mavelanding?

- Nej, det synes jeg ikke, at man kan. Det var en rigtig fin placering og vigtigst af alt, så gjorde Leonora det rigtigt godt, siger han til Ekstra Bladet.

Torsdag aften var der i forbindelse med semifinalen spændingen om, hvorvidt Danmark overhovedet ville gå videre til finalen. Men det gjorde vi - for tredje år i træk.

Jan Lagermand Lundme er mere end tilfreds til den danske 12. plads. Foto: Mogens Flindt
Jan Lagermand Lundme er mere end tilfreds til den danske 12. plads. Foto: Mogens Flindt

- Vi skal bare fortsætte de gode takter vi er inde i med Dansk Melodi Grand Prix. Tak til Leonora for det fantastiske arbejde i de sidste par måneder, siger Jan Lagermand Lundme.

Det var som bekendt Holland og Duncan Laurence, der vandt Eurovision Song Contest 2019.

Se også: Eurovision afgjort: Storfavoritten vinder

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!