Efter rædselsaften for Rasmussens kone: - Jeg er så glad

Det var en følelsesladet aften for Mia Mimi Flodager, da hendes mand gav den som hele Danmarks viking

På grund af den massive sikkerhed i forbindelse med Grand Prix'et har Mia Mimi Flodager ikke kunnet være sammen med sin mand i arenaen. Her krammer de med et hegn imellem sig. Foto: Mogens Flindt
På grund af den massive sikkerhed i forbindelse med Grand Prix'et har Mia Mimi Flodager ikke kunnet være sammen med sin mand i arenaen. Her krammer de med et hegn imellem sig. Foto: Mogens Flindt

- Jeg havde sådan drømt om det på hans vegne, at han kunne komme i top ti. Og jeg er så glad over, at det lykkedes. Det er så flot, altså.

Ordene kommer fra den store danske vikings lille, spinkel og ret private kone, der indtil nu har holdt sig så langt væk fra rampelyset som muligt.

Men da Rasmussen lørdag aften havde sunget en 9. plads hjem til Danmark, indvilliger Mia Mimi Flodager alligevel i et tale kort med Ekstra Bladet.

Hun var blandt de 11.000 tilskuere i Altice Arena, der kunne se Israel løbe med sejren ved Eurovision Song Contest 2018. Her kunne hun også se, hvordan hendes mand gik fra en bundplacering blandt juryerne til en fornem 5. plads blandt seerne og en samlet 9. plads.

Rasmussen fik en 9. plads. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Rasmussens rutsjetur: For satan, mand!

- Det var rædselsvækkende, siger hun på klingende jysk om oplevelsen i arenaen, som hun delte med blandt andre nogle venner og Rasmussens far.

- Det gik op for os undervejs, at vi i travlheden ikke havde fået sat os ordentligt ind i reglerne, og fordi der var så meget støj derinde, kunne vi ikke høre, hvad der blev sagt på storskærmene. Så jeg nåede at blive helt nedslået og gå i chok over, at Jonas' sang dalede og dalede ned, siger hun.

Tillykke skat! Foto: Mogens Flindt
Tillykke skat! Foto: Mogens Flindt

- Jeg var virkelig i chok, for i løbet af det, jeg har overværet af Eurovision, har jeg jo kunnet se, at Jonas har haft enormt stor opbakning. Fansene har været ellevilde, og jeg kunne høre inde i salen, at folk var med ham. Så det var en gyser uden lige. Fra en bundplacering til folkets nummer fem og en samlet nier, siger Mia Mimi Flodager, der kom til Lissabon tidligere på ugen og også var med ved semifinalen i torsdag.

Event & Kultur Eftertragtede Rasmussen savner sine piger

Nu glæder hun sig til parkere Rasmussen i Portugal og få sin Jonas med hjem til Langå, hvor parret bor med deres to små piger.

- Det har været nogle hæsblæsende måneder. En kæmpe omvæltning for hele familien. Det arbejdspres og mediepres. Nu jeg glæder mig til at få ham hjem, og han glæder sig også til at komme hjem. Men samtidig har det også været et eventyr, som han og vi gerne har villet have mest muligt ud af, siger hun.

- Hvad ser du mest frem til ved, at det bliver hverdag igen?

- Jeg glæder mig til, vi skal have lidt jordbundethed. Bare sidde på gulvet og lege med Lego med vores børn, siger Mia Mimi Flodager, der godt ved, at hendes mand ikke kan gå ubemærket rundt i hverken Langå eller resten af Danmark mere.

- Åh ja! Alle ved godt, hvad Aias far er for en, siger hun med et grin.

Selv oppe på arenaen ligger skytter. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Massiv sikkerhed: Skarpskytter bevogter Grand Prix-arena

22 kommentarer
Vis kommentarer