Eurovision afslører: Sådan snød scene-hopperen sikkerheden

Han sneg sig ind via en bro og er nu i politiets varetægt

Se overfaldet her. (Video: AP/Mikkel Cramon)

Lørdag aften fik tv-seere verden over sig noget af en overraskelse, da den engelske Eurovision-deltager SuRie blev afbrudt af en mand, der tilkæmpede sig vej til scenen.

- Nazis of the UK media, we demand freedom, råbte manden ifølge engelske medier.

En forbløffet SuRie fik samlet sig og sang videre efter at være blevet afbrudt. Foto: All Over Press
En forbløffet SuRie fik samlet sig og sang videre efter at være blevet afbrudt. Foto: All Over Press

Manden der afbrød Storbritannien under årets Eurovision. Hans identitet er endnu ikke bekræftet. Foto: All Over Press Event & Kultur Stor mystik om anholdt scene-hopper

Den ubudne gæst, der bliver omtalt som 'stage invader', menes at være en mand kendt under navnet Dr. ACactivism, der tidligere har gjort sig bemærket i England med lignende stunts.

Senere afslørede European Broadcasting Union (EBU), at manden er anholdt.

'EBU er kede af den invasion af scenen, der fandt sted under Eurovision-finalen i Lissabon. Den skyldige er nu i politiets varetægt', skrev de på Twitter.

På grund af den massive sikkerhed i forbindelse med Grand Prix'et har Mia Mimi Flodager ikke kunnet være sammen med sin mand i arenaen. Her krammer de med et hegn imellem sig. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Efter rædselsaften for Rasmussens kone: - Jeg er så glad

Og nu har EBU afsløret, hvordan det lykkedes 'scene-hopperen' at snyde den ellers omfattende sikkerhed til den årlige sangdyst.

- Han kravlede ind i kameraen-stien og kom frem til hovedscenen via broen, mens han blev efterfulgt af sikkerhedspersonalet, forklarer en talsperson til Sky News.

- Han blev fjernet fra scenen efter syv sekunder og blev udspurgt af politiet. Vi tager sikkerheden meget alvorligt, og en undersøgelse af, hvad der foregik, er allerede i gang, lød det endvidere.

Det er efter alt at dømme ikke første gang, at Dr. ACactivism har indtaget store scener. Tidligere på året stormede han National Television Awards, ligesom han også har crashet 'The Voice' i 2017.

Netta på scenen under Eurovision. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Eurovision-vinder under angreb: Beskyldes for racisme

12 kommentarer
Vis kommentarer