Fik lys-udstyr i hovedet: Eurovision ramt af dødsulykke

En 66-årig chauffør har mistet livet i forbindelse med musikkonkurrencen i Tel Aviv 

Værterne på scenen under dette års Eurovision-show i Israel. Foto: Ritzau Scanpix
Værterne på scenen under dette års Eurovision-show i Israel. Foto: Ritzau Scanpix

Den 66-årige israelske chauffør Fuldi Schwartz blev mandag ramt af et tungt stykke lys-udstyr, da han var i færd med at fragte udstyret fra en lastvogn på en parkeringsplads til Tel Aviv Expo, hvor det stort anlagte show i denne uge løber af stablen. Det skriver blandt andre The Times of Israel og nyhedsbureauet Reuters.

Efter ulykken - der forårsagede alvorlige skader på hovedet, brækkede ribben, en punkteret lunge og en beskadiget rygsøjle - blev han indlagt på Ichilov Hospital i Tel Aviv.

Hans tilstand blev tirsdag forværret, og lægerne erklærede ham død kl. et natten til onsdag.

Schwartz, der kommer fra byen Pardes Hanna i Israel, efterlader sig konen Dalia og børnene Erez og May.

Dødsulykken, der nu efterforskes af politi og arbejdstilsyn, har medført kritik af Eurovision-arrangørerne, der anklages for ikke at have tilstrækkeligt styr på arbejdernes sikkerhed.

Eurovision har udsendt en meddelelse, hvor de sender deres varmeste tanker og medfølelse til de pårørende og meddeler, at de har i sinde at samarbejde med myndighederne for at komme til bunds i sagen.

Tirsdag løb den første af de to semifinaler af stablen. Torsdag finder den anden semifinale sted. Her skal danske Leonora på scenen og forsøge at synge sig videre til lørdagens finale.

Skærm

Mest læste i flash!