Gadegaards trumf: Hvis det går dårligt, løfter jeg benet

Grand Prix-deltageren hiver måske sit famøse ben-løft frem i sit show

Anne Gadegaard er klar til lørdagens finale i Melodi Grand Prix, hvor hun skal synge sangen 'Suitcase'. (Foto: Mogens Flindt).
Anne Gadegaard er klar til lørdagens finale i Melodi Grand Prix, hvor hun skal synge sangen 'Suitcase'. (Foto: Mogens Flindt).

Hvis ikke alt går helt som planlagt, når 23-årige Anne Gadegaard i morgen går på Melodi Grand Prix-scenen, har hun et trick i ærmet, der skal hjælpe hende godt på vej.

Det afslører den tidligere MGP-vinder over for Ekstra Bladet.

- En af mine veninders kærester sagde til mig, at hvis jeg følte, det gik dårligt under min optræden i Melodi Grand Prix, skulle jeg bare lige løfte benet op. Så var han sikker på, at jeg ville vinde igen, siger sangerinden om det løft, hun lavede, da hun i 2003 vandt børnenes MGP med sangen 'Arabiens Drøm' - og som fik en del opmærksomhed.

40-årige René og 29-årige Tina havde ikke sunget sammen, før de kom med i Grand Prix'et. (Foto: Mogens Flindt). Event & Kultur - 6. feb. 2015 - kl. 15:54 Grand Prix-deltagere: Vi ved, vi lyder som...

- Jeg overvejer stadig, om jeg lige skulle løfte benet op, siger hun og fortsætter:

- Det kan godt være, jeg gør det. Hvis jeg føler, det går skidt, så gør jeg det!

Hvor Marcel er, er der fest og god stemning. Her hygger han sig med konkurrenten Tina fra duoen Tina og René. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur - 6. feb. 2015 - kl. 00:08 Gang i gaden: Grand Prix-deltagere festede løs i Jomfru Ane Gade

I træning
Sangerinden har holdt løftet ved lige og kan stadig udføre det.

- Men hvis det er lang tid siden, jeg gjort det, eller jeg ikke har strukket ud, er det hårdt og gør lidt ondt. Men jeg kan godt! siger Anne Gadegaard og griner.

- Jeg bliver nødt til at lave nogle øvelser i morgen aften lige inden showet, så jeg kan være sikker på, jeg lige kan hive den ud af ærmet, hvis det går totalt skidt. Det håber jeg ikke, det gør, men nu må vi se.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere