Game of Thrones til Danmark

Til sommer vil man i Royal Arena kunne opleve musik og billeder fra eventyrserien i et stort anlagt show

Emilia Clarke kommer vist desværre ikke med, når 'Game of Thrones' kommer til Danmark i form af en koncert i Royal Arena.
Emilia Clarke kommer vist desværre ikke med, når 'Game of Thrones' kommer til Danmark i form af en koncert i Royal Arena.

Se også: Sådan vil skabere holde Game of Thrones-slutning skjult

Se også: Sådan har du ALDRIG set Peter Dinklage fra Game of Thrones

Det siger næsten sig selv, at verdens mest populære eventyrunivers ikke vil lade sig begrænse til tv og bøger.

Og kan man slet ikke få nok af Game of Thrones, kan man 1. juni 2018 smutte en tur i Royal Arena på Amager, hvor den såkaldte 'Live Concert Experience' løber af stablen.

Ifølge en pressemeddelelse fra arrangøren Live Nation vil Game of Thrones-komponisten Ramin Djawadi med avanceret teknologi føre fans af den prisvindende HBO-serie gennem de syv kongeriger hen over syv sæsoner i en 'ny og fængslende oplevelse'.

Nye billeder
Oplevelsen inkluderer blandt andet et orkester, et kor og en stribe solister samt 'en fortryllende billedside takket være avanceret videoteknologi'.

- Turnéen vil gøre brug af innovative musikturné-produktioner og videoteknologi, som genskaber de forskellige riger fra Westeros og Essos, samt vise optagelser fra serien og nye billeder skabt eksklusivt til de kommende 45 forestillinger, oplyses det i pressemeddelelsen.

Billetterne koster fra 350 til 660 kroner og sættes til salg fra fredag 29. september via livenation.dk og ticketmaster.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen