Heicks frække nøgenbillede genoplives

Den 44-årige Grand Prix-vært er ikke bange for at stå ved sin frække fortid

Så pivfræk var Annette Heick i 1994. (Foto: All Over)
Så pivfræk var Annette Heick i 1994. (Foto: All Over)

Det er 22 år siden, at Annette Heick smed kludene og lod sin unge krop sirligt male til en fotoserie i mandebladet PigeSpeciel. Og frisk som den ene af de tre værter ved årets Melodi Grand Prix er, så er hun ikke for fin til at genoplive det minde ved årets musikkonkurrence.

Det var i 1994, at Heick-datteren blev bodypaintet i flotte gule, blå og sorte farver kun iført en bette trusse, og nu sørger DR altså for, at billedet får nyt liv.

Hilda Heick glemte helt, hvad hun skulle sige under de første prøver, fordi Jacob Riising og Annette Heick lavede så meget fis. (Foto: DR) Event & Kultur Hilda er tilbage i Dansk Melodi Grand Prix

Fredag aften er der generalprøve på lørdagens show, og ud over det pikante billede disker Annette Heick, mor-Hilda og Jacob Riiising op med et særdeles underholdende Grand Prix, og uden at afsløre for meget, kan Ekstra Bladets udsendte godt love, at Annette ikke er den eneste fra familien Heick, der bliver udstillet i løbet af showet.

Annette Heick er i øvrigt ikke den eneste i familie, der har kastet klæderne og i stedet iført sig en klat maling. Også farmand Keld har lagt krop til bodypaint - og det endda med sin datter som sur tilskuer til sit bar røv og slips-stunt.

Det er ikke hverdagskost at se 67-årige Keld Heick i bar røv og slips sammen med datteren Annette. Foto: PR Event & Kultur Nøgen Keld Heick med sur datter

Annette og far-Keld. (PR-foto)
Annette og far-Keld. (PR-foto)
 

 

 

 

 Annette Heick blev i 1994 bodypaintet til en fotoserie i mandebladet PigeSpeciel.

75 kommentarer
Vis kommentarer