Her er den nye Robert Hansen

Paw Henriksen afløser Robert Hansen i årets Græsted Revy

Paw Henriksen springer ud som revy-skuespiller. (Polfoto: Jesper Stormly Hansen)
Paw Henriksen springer ud som revy-skuespiller. (Polfoto: Jesper Stormly Hansen)

Se også: Robert Hansen ude af Græsted Revyen

(foto: Linda Johansen) flash - 4. apr. 2015 - kl. 22:48 TV: Revy-Robert indtager Græsted

Det bliver en ven af Robert Hansen, der overtager den sygdomsramte skuespillers tjans i Græsted Revyen. Paw Henriksen og Robert Hansen debuterede nemlig sammen på film i 'Vildbassen' fra 1994.

- Vi er utroligt glade for at Paw er sprunget til med så kort varsel, så vi nu kan komme videre med forberedelserne til årets revy. Vi fangede Paw, der for tiden er på cykelferie på Mallorca og efter at have fået flyttet en teateropgave senere på sommeren, sagde han ja og ser frem til en dejlig sommer i det nordsjællandske, skriver revydirektøren i Græsted, René Richardt i en pressemeddelelse.

Paw Henriksen, der nok mest er kendt fra Hotellet, Krøniken og Anna Phil på TV, har også en lang række film og teaterproduktioner bag sig, men har aldrig spillet revy før, så ligesom Robert skulle have haft sin debut i Græsted Revyen i år, får Paw det nu.

- Vi tænker stadig meget på Robert og glæder os til at se ham, når han er blevet helt frisk igen, siger Renè Richardt.

Ildebefindende
Paw Henriksen , Sofie Stougaard, Laura Bach og René Richardt trækker nu i arbejdstøjet så de kan blive klar til årets revy, der har premiere den 13. juni.

Det var d. 15. april, at Robert Hansen blev ramt af et ildebefindende under afviklingen af aftenens 'Dirty Dancing'. Han blev i pausen akut kørt på Rigshospitalet, hvor man opdagede en livstruende revne i en hovedpulsåre. Den efterfølgende hjerteoperation kræver minimum tre måneders rekreation.

I 'Dirty Dancing' er Robert Hansen blevet erstattet af  Sigurd Le Dous.

Se også: Glad Robert glemte sine smerter

 

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere