Her er MGP-værterne

Joakim Ingversen og Sofie Østergaard får fornøjelsen af de glade MGP-børn

Der bliver masser af fis og ballade, når Sofie Østergaard og Joakim Ingversen skal stå i spidsen for MGP. (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
Der bliver masser af fis og ballade, når Sofie Østergaard og Joakim Ingversen skal stå i spidsen for MGP. (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

Det bliver to velkendte ansigter fra DR Ramasjang og DR Ultra, der skal styre løjerne og de sangglade unger ved MGP 2016.

Danmarks Radio har i år valgt, at Joakim Ingversen og Sofie Østergaard skal stå i spidsen for børnenes Melodi Grand Prix, der snart er mere populært end de voksnes.

Sofie Østergaard har været tæt tilknyttet MGP de sidste mange år. Siden 2011 har hun stået for koreografien til både fællessangen og de enkelte finalisters optræden.

Se også: De kommende børne MGP-stjerner er afsløret

- Jeg har lagt masser af hjerteblod i MGP de sidste mange år. Det giver et kæmpe energiboost at følge børnenes udvikling fra mit første møde med dem, til de står på scenen og giver den gas på showaftenen. Jeg hjælper stadig finalisterne med koreografien, men at jeg så også har fået lov til at være vært og opleve MGP fra en helt ny vinkel bliver noget helt særligt, siger Sofie i en pressemeddelelse.

Se også: Nu står de frem - Vi har været kærester længe

Joakim Ingversen har også MGP godt inde under huden. Han var reporter i finalisternes green room i 2014 og medvært for MGP i 2015.

- Sofie og jeg er i fuld gang med at forberede os som værter på showet, så for os er MGP-festen allerede i gang. Det er hemmeligt, hvad der kommer til at ske på aftenen, men jeg garanterer for både musikalske gæster, gakkede jokes, og nervepirrende øjeblikke. Og måske bliver der også tid til at teste et par enkelte dansemoves hjemme i stuerne til børnenes musik, som det hele jo handler om, siger Joakim Ingversen ifølge DR.

MGP løber i år af stablen den 20. februar klokken 20.00. Forum Horsens lægger arena til showet.

2 kommentarer
Vis kommentarer