Ingen tid til pause: - I morgen skal jeg til Finland

Efter 12. pladsen i Eurovision Song Contest har den danske sangerinde ikke tid til at slappe af

Den hollandske vinder var naturligvis lykkelig for sin sejr. Video: AP

TEL AVIV (Ekstra Bladet) Det blev et absolut godkendt resultat for Danmark og Leonora ved Eurovision Song, men 'Love is forever'-sangerinden har på ingen måde tid til at hvile på laurbærerne.

Når hun senere i dag lander i Kastrup skal hun hjem og pakke en ny kuffert, for allerede i morgen ejser hun til Finland.

- Jeg skal på et meget fornemt trænerseminar i skøjteløb. Olympic Development Project hedder det. Det er sådan et fireårigt forløb, og det er meget fint, at jeg har fået lov til at være med til det. Det er anden gang jeg skal afsted til det, siger Leonora Jepsen, der inden afgangen til Finland har en anden meget vigtig ting, hun skal nå.

Endelig kan Leonora slappe af og feste lidt. Foto: Anthon Unger Event & Kultur - 19. maj. 2019 - kl. 01:28 Lykkelige Leonora: - Nu skal vi bare feste

Hendes lillesøster, Anna-Flora, bliver konfirmeret i dag, men Leonora kommer til at misse kirken, da hun først lander i Danmark i eftermiddag.

Den 20-årige Eurovision-sanger har tidligere fortalt, at familien holder en lille sammenkomst for Anna-Flora i dag, men selve festen først holdes i juni. Konfirmanden skal nemlig også til Finland i morgen.

- Ej, det er lidt unaturligt at stå med armene sådan her, sagde Leonora torsdag aften. Alligevel var det svært at få dem ned efter den danske finaleplads var en realitet. Foto: Anthon Unger Event & Kultur - 17. maj. 2019 - kl. 10:54 Finaleklar Leonora: Misser søsters konfirmation

- Jeg tror faktisk, at det er meget godt, at jeg skal lave noget helt andet og fordøje hele den her oplevelse ved at lave noget andet, siger Leonora Jepsen.

- Hvis jeg bare kom hjem i og sad i sofaen, ville jeg nok tænke - åh nej, er det slut. Så ville jeg falde ned i et hul. Jeg synes virkelig, at vi har hygget os, siger hun om opholdet i den israelske storby, der har varet i 14 dage for hende.

- Jeg kan godt blive lidt sentimental, siger Leonora Jepsen ved tanken om, at det nu er slut med Eurovision og 30 graders varme i Tel Aviv.

Arrangørerne af Eurovision Song Contest offentliggjorde i nat tallene fra semifinalerne, og her fremgår det, at Leonora kom med på det absolut yderste mandat. Ti lande kvalificere sig - og Leonora sang sig lige præcis til en 10. plads.

Foto: Jack Guez/AFP/Ritzau Scanpix Event & Kultur - 19. maj. 2019 - kl. 01:07 Favoritten vandt Eurovision

30 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!