Jacob Riising: Hilda er en pylremor

Melodi Grand Prix-værten har ikke meget medfølelse over for sin medvært, Annette Heick, som ligger syg med influenza dagen før det store show

Allerede inden det store show går af stablen lørdag aften, har der været drama bag kulisserne til Danmarks Melodi Grand Prix.

Den ene af årets tre værter, Annette Heick, er nemlig få dage før Grand Prix'et røget til tælling på grund af en slem omgang influenza.

Ifølge medvært Jacob Riising står det dog ikke helt så slemt til med Annette Heick som først antaget.

Simone må klare sig uden korsangere på scenen. (Foto: Jan Unger) Event & Kultur Farvel til korpiger og go'da' til playback

Tværtimod fortæller han, at Annette Heick bliver overpylret af sin mor, Hilda Heick, som er den sidste del af årets værtstrio.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Det er ét stor pylre-show. 'Uh, jeg går lige op og ligger mig', beskriver Jacob Riising dialogen mellem mor og datter.

- Hilda vimser rundt om Annette. Sådan er det, når mor er med på arbejde, fortsætter Grand Prix-værten med et glimt i øjet og med misundelse i stemmen:

- Jeg ved ikke, om I kan høre det, men jeg er altså også lidt hæs, men det er Hilda skide ligeglad med. Det er Heick'erne først.

Du kan se hele tv-interviewet med Melodi Grand Prix-vært Jacob Riising i playeren øverst oppe.

Sophia Nohr blev som barn anbragt på døgninstitution, der udsatte børnene for overgreb. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Grand Prix-sangerinde: Svigtet og anbragt

9 kommentarer
Vis kommentarer