Kæmpestjerne i Asien men nervøs for Grand Prix

Sangerinden Veronica Jensen er vant til at optræde på store scener i Asien. Alligevel bliver hun lidt nervøs for melodigrandprix-scenen

- Jeg håber selvfølgelig, at danskerne synes, at jeg er interessant. (Foto: Jan Unger)
- Jeg håber selvfølgelig, at danskerne synes, at jeg er interessant. (Foto: Jan Unger)

Herhjemme bliver sangerinden Veronica Jensen ikke genkendt, når hun går på gaden. Det gør hun til gengæld i Kina, hvor hun i flere år har været en populær sangerinde blandt popelskende kineserne.

Felix, Charlie og Rebecca udgør bandet Bracelet. (Foto: Jan Unger) Event & Kultur ABBA-børnebørn i Dansk Melodi Grand Prix

Nu får den danske sangerinde også sin tv-debut i Danmark. Det sker, når hun indtager Melodi Grand Prix-scenen i februar under navnet 'Veronicas Illusion' med sangen 'The Wrong Kind'.

- Det er nervepirrende og enormt spændende. Det er altid noget andet, når det er ens hjemland, man skal optræde i. Der vil man gerne gøre det godt. Det vil man selvfølgelig også i udlandet, men her er der mange, man kender, der følger med, siger hun.

Simone vil gerne vise en mere moden og velovervejet side af sig selv. (Fotos: Mogens Flindt og Jan Unger) Event & Kultur Fra pivfræk til pæn og velovervejet

Selv om sangerinden har optrådt på store scener mange gange før, så er det noget helt særligt at skulle optræde til Melodi Grand Prix foran det kæmpestore danske publikum.

- Det er bare anderledes end at optræde i udlandet, men på en fed måde. Jeg håber, at jeg klarer det fint. Jeg bliver nok mere nervøs, og jeg har svært ved helt at sætte ord på, hvorfor, siger hun.

Vil slå sit navn fast i USA
For flere år tilbage optrådte Veronica Jensen dog også herhjemme, da hun var en del af gruppen 'Aycan'. Efterfølgende gik hun solo, og ud over karrieren i Kina, så arbejder hun på at slå sit navn fast i USA. Selv om hun allerede har gang i mange ting, så håber den 32-årige sangerinde, at danskerne også får øjnene op for hendes musik.

Simone Egeriis har to gange tidligere stillet op ved Dansk Melodi Grand Prix. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Mange kendte ansigter til Grand Prix 2016

En kæmpe bonus
- Det er virkeligt et godt springbræt til at blive set herhjemme. Det kunne ikke blive bedre. Jeg tager det helt, som det kommer, men jeg håber selvfølgelig, at danskerne synes, at jeg er interessant. Det ville være en kæmpe bonus, men lige nu nyder jeg bare at få lov til at være med, siger hun.

Og interessen for hendes deltagelse i melodigrandprix er også stor uden for Danmarks grænser.

- I både Asien og USA synes de, at det er hamrende fedt, og jeg glæder mig til at vise dem det, siger hun.

Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen den 13. februar.

4 kommentarer
Vis kommentarer