Karneval fester i øsende regnvejr

Men det lægger nu ikke en dæmper på aktiviteterne

Se video fra den vilde karneval. (Video:AP)

Så er der gang i det traditionsrige karneval i Rio. Seks samba-skoler med tusindvis af deltagere viser det bedste, de har lært, og den får ikke for lidt med både farverige udklædninger og delikat vrikken med understellet.

Men uden, at det har lagt en dæmper på aktiviteterne, er karnevallet i år plaget af øs-pøsende regnvejr.

 

 

Godt, for mange andre steder i landet, der har været udsat for den værste tørke i 80 år - men de paraderende kvinder og mænd, plus millionerne, der nøjes med at kigge på, kunne nu godt have tænkt sig, at regnen havde ventet med at komme til på onsdag, hvor karnevallet slutter for dennegang.

Regn dæmper varmen
- Det har ikke lagt en dæmper på underholdningen, og i det mindste er der ikke så varmt, når det regner, siger den 53-årige læge Helio Abreu.

(Foto: AP) Samfund Fem dages non-stop fest er i gang i Rio de Janeiro

Her er Ronaldo med sin familie i forbindelse med et karneval i Sao Paulo i foråret. Ronald står imellem sin far og bedstefar i baggrunden på billedet (Foto: AP) Intl. fodbold Ballade i Brasilien: Ronaldo-søn i affære med ældre lærerinde

Samba-Festival i Coburg tiltrækker besøgende og optrædende fra hele Europa. De blot 42.000 indbyggere i byen får selskab af flere hundredetusinde gæster, når festen starter 11. juli. (Foto: Andreas Kirsch/www.foto-grafica.eu) Udland Her er der bare baller denne sommer

Der er altså godt gang i festen alligevel. Rio lader sig ikke gå på af småting, og i år har bl.a. det spanske tennis-es Rafael Nadal været en slags æresgæst i selskab med ketcher-kollegerne Davis Ferrer og Gustavo Kuerten.

0 kommentarer
Vis kommentarer