Lovede gæster en luksusfestival: Skandale-arrangør prøver igen

Ja Rule planlægger ny 'ikonisk musikfestival' efter forsøget med Fyre Festival, der endte i en kæmpe katastrofe

Du tror ikke dine egne øjne, men jo - 'Fyre Festival' fandt sted. Video: Netflix

Han er kendt som rapperen, der storhittede med nummeret 'Always on time', men intet var 'on time', da Ja Rule sammen med den dømte svindler Billy McFarland arrangerede den katastroferamte musikfestival 'Fyre Festival'.

Metoderne til at indsamle penge til festivalen kostede blandt andet Billy McFarland en seksårig fængselsstraf, men Ja Rule har ikke mistet modet.

- Midt i kaos er der muligheder. Jeg arbejder på en masse nye ting, sagde han til det amerikanske medie TMZ. Én af de muligheder er ifølge hovedpersonen selv at 'skabe den mest ikoniske musikfestival'.

Nogenlunde samme ordlyd hørte man, da rapperen omtalte 'Fyre Festival', som han stadigvæk kalder 'den mest ikoniske festival, der aldrig fandt sted'.

'Fyre Festival' fandt faktisk sted. Men oplevelsen var noget anderledes end forventet. Se de kaotiske tilstande her. Video: AP/Newsflare/Splash

Har man set Netflix' dokumentarfilm 'Fyre', så er man klar over, at 'katastrofalefestival' i det tilfælde rammer bedre end 'ikonisk'.

Ja Rule har endnu ikke løftet sløret for de konkrete planer for den kommende festival, men man kan håbe, at gæsterne denne gang får, hvad de betaler for.

Har du ikke set 'Fyre', kan du få en forsmag i videoen over artiklen.

Se den indbydende reklame for 'Fyre Festival', der endte i rent kaos.
 

Supermodellen Emily Ratajkowski var én af mange modeller, der medvirkede i reklamen for 'Fyre Festival'
Supermodellen Emily Ratajkowski var én af mange modeller, der medvirkede i reklamen for 'Fyre Festival'
 

14 kommentarer
Vis kommentarer