Lukas Graham ryddede bordet ved Award-show

Den danske hitmager har gigantisk succes alle steder

Fire priser til Lukas Graham ved Teenage Awards 2016. (Foto: Chapman Baehler)
Fire priser til Lukas Graham ved Teenage Awards 2016. (Foto: Chapman Baehler)

Det er næsten lige meget, hvad Lukas Graham rører ved for tiden, så giver det succes. Sådan var det også lørdag eftermiddag, da bandet sikrede sig hele fire priser ved Teenage Awards 2016, blev holdt i Imperial i København.

DK MusikNYT - 17. mar. 2016 - kl. 20:53 Hør Lukas Grahams sjældne gymnasierap

Det danske band, der har opkaldt sig selv efter forsanger Lukas Graham, vandt priserne for Årets bedste sang, Årets musikvideo, Årets sanger og Årets forbillede.

Artiklen fortsætter under videoen

Er du nysgerrig efter at lære lidt mere om den succesfulde sanger? Her fortæller Lukas Grahams tidligere musiklærer fra Sankt Annæ Gymnasium om sine oplevelser med den talentfulde knægt

Det er første gang i verdenshistorien, at de danske teenagere har deres helt eget prisshow. Det er cremen af Danmarks ungdom, der selv har nomineret og kåret vinderne i de forskellige katagoier.

Se også: Historisk triumf for Lukas Graham

Kit Nielsen er kvinden bag showet. Det også hende, der står bag det efterhånden legendariske skandaleshow Reality Awards. Og hun har en god forklaring på, hvorfor de danske teenagerne skal have deres eget 'Award-'show.

Reality - 26. jan. 2016 - kl. 08:06 Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole

- Det skal de, fordi de uden sammenligning er den målgruppe, der streamer mest. De ser tingene andre steder os andre, og har derfor skal de have lov til at hylde dem, de synes er fedest. Der er ingen fag-jury, der bestemmer noget her. Det er udelukkende teenagernes valg, har hun tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Se også: Nu får de danske teenagere deres eget Award-show

Bubber var vært ved eftermiddagens show, hvor blandt andre Kato, Clemens og Muri & Mario optrådte.

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen