Mange kendte ansigter til Grand Prix 2016

Kan du huske hotte Simone Egeriis? Hun er tilbage i Dansk Melodi Grand Prix

Simone Egeriis har to gange tidligere stillet op ved Dansk Melodi Grand Prix. (Foto: Mogens Flindt)
Simone Egeriis har to gange tidligere stillet op ved Dansk Melodi Grand Prix. (Foto: Mogens Flindt)

Grand Prix-scenen i Forum Horsens bliver indtaget af en masse velkendte sangere og sangerinder, når årets popslag skal afgøres om en måneds tid.

Se også: Ups! Grand Prix-sange offentliggjort før tid

DR har – traditionen tro - været i gemmerne og fundet et par tidligere ’X Factor’-deltagere til Grand Prix’et.

I år der det Sophia Nohr, der blev nummer syv i 2015, og Kristel Lisberg var med for fire år siden. 

Se også: Smugkig: Sådan bliver Grand Prix'et i aften

Der er også en tidligere Grand Prix-deltager på plakaten. En dobbelt en af slagsen endda. Simone Egeriis, der som barn vandt ’Scenen er din’ på TV 2, blev nummer tre i Melodi Grand Prix i både 2010 og 2013. Måske tredje gang bliver lykkes gang for den kønne sangfugl.

Simone vakte opsigt i sin Lasse Spangenberg-kjole, da hun optrådte med nummeret 'Stay Awake'. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur - 27. jan. 2013 - kl. 08:15 Svulmende barm og sving i kjolen var ikke nok for Simone

Der er blevet plads til endnu end vinder af et talentshow i årets Grand Prix – nemlig danskaustralske Anja Nissen, der vandt 'The Voice' i Australien tilbage i 2013. Siden har hun haft pænt stor succes med sin musik down under.

2016-Grand Prix’et har også drengegruppen Lighthouse X og duoen Muri & Mario. Lighthouse X består blandt andre af skuespilleren Johannes Nymark’, der nåede ’Vild med dans’-finalen i 2014. Muri & Mario har tidligere hittet med nummeret 'Hun tog min guitar'.

Se også: DR-chef om Grand Prix-læk: - Det er grotesk

35 kommentarer
Vis kommentarer