Matadorfans snydt for mindst 20.000 kroner

Matadorister købte billetter til et arrangement på Bakken i København, men købte desværre af den forkerte. Nu står de uden billet og mangler deres penge

Korsbæk på Bakken slår dørene op 30. april. (Foto: Linda Johansen)
Korsbæk på Bakken slår dørene op 30. april. (Foto: Linda Johansen)

Er du også blevet snydt for Matador-billetterne, eller har du oplevet noget lignende? Så send en mail til 1224@eb.dk

Der udspiller sig et mindre drama i Matador... -Facebookgruppen.

Her har omkring 150 personer nemlig købt en eller flere billetter til et kaffe og kage-arrangement på Postgården på Bakken i anledningen af 'Korsbæk på Bakken' starter 30. april.

Billetterne solgt for 149 kroner stykket af en kvinde, der har oprettet en Matador-fan-Facebookgruppe.

Politianmeldt
Men køberne har aldrig set skyggen af billetterne, og nu har en lang række vrede og skuffede Matador-fans politianmeldt hende.

- Vi er fem, der skulle af sted, så det er da også en slags penge. Så vi er da totalt skuffede, fortæller Anne til Ekstra Bladet.

Hun blev opmærksom på, at hun var blevet snydt, da Bakken skrev i Facebook-gruppen, at arrangementet var aflyst, fordi kvinden ikke havde betalt.

Ekstra Bladet har været i kontakt med en lang række af de personer, der er blevet snydt. De har alle politianmeldt kvinden og håber på at få deres penge retur på en eller anden måde.

Hos Østjyllands Politi har man modtaget en del politianmeldelser af kvinden.

- Vi har fået anmeldelser. Og når vi får anmeldelser ind, så skal vi jo efterforske, hvad der er sket, så det gør vi nu, fortæller Marianne Morgen, der er pressekoordinator hos Østjyllands Politi.

Hun fortæller, at det ikke er så ofte, at så mange politianmelder i samme sag.

- Det er ikke noget, vi ser tit, siger Marianne Morgen.

Betalt via Mobile Pay
Kvinden har på vegne af de 150 personer booket pladserne i Postgården, hvor man på åbningsdagen for 'Korsbæk på Bakken' kan komme ind og få kaffe og kage.

Men Bakken har ikke modtaget depositum fra kvinden, og de mange fans har ikke modtaget deres billet på trods af, at de har indbetalt de 149 kroner via Mobile Pay til kvinden, der nu er som sunket i jorden.

- Vi har været i kontakt med arrangøren af billetsalget på Facebook, men har ikke modtaget nogen penge, fortæller Stine Groth Rasmussen, der er PR-ansvarlig for arrangementet, til Ekstra Bladet.

Mange frustrerede fans
Da depositumet for at 'spærre' siddepladserne i Postgården ikke var blevet betalt, måtte arrangørerne af 'Korsbæk på Bakken' aflyse arrangementet.

Og det var til stor frustration for de mange Matador-fans, der i god tro havde købt billetterne af kvinden og glædet sig til kaffe og kage på Postgården.

Men de mange fans er heldige. For arrangørerne forbarmede sig over dem og inviterer endnu en gang.

- Vi er nu i dialog med nogle andre og arbejder på at finde en løsning, for vi synes jo, det er synd for de mange fans, der er blevet snydt, siger Stine Groth Rasmussen.

Ekstra Bladet kender navnet på kvinden og har forsøgt at komme i kontakt med hende, men det har desværre ikke været muligt.

Er du også blevet snydt for Matador-billetterne, eller har du oplevet noget lignende? Så send en mail til 1224@eb.dk

87 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere