Nu får de danske teenagere deres eget Award-show

På lørdag løber den første danske Teenage Awards af stablen i Imperial i København

Lukas Graham kæmper med Christopher om at blive årets danske sanger - og Bubber er vært.
Lukas Graham kæmper med Christopher om at blive årets danske sanger - og Bubber er vært.

Der er dømt 'Voksne ingen adgang!', når det første award-show for teenagere i Danmark nogensinde ser dagens lys på lørdag.

Bubber skal styre løjerne, når priserne ved Teenage Awards skal uddeles til blandt andre årets bedste danske sanger, årets sociale mediebruger og årets bedste danske skuespiller.

Danni poserer her med reality-baben med en buttplug i anus. Men det gik altså helt galt. Nu er han på skadestuen for at få den fjernet.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 25. jan. 2016 - kl. 21:46 Reality-chok: Kørt på skadestuen med buttplug i anus

Det er Kit Nielsen, der er kvinden bag showet. Det også hende, der står bag det efterhånden legendariske skandaleshow Reality Awards. Og hun har en god forklaring på, hvorfor de danske teenagerne skal have deres egen prisfest.

Nikita Klæstrup syntes, at kjolen passede rigtig fint til lejligheden. (Foto: Mogens Flindt) Reality - 26. jan. 2016 - kl. 08:06 Nikita stjal billedet: - Det er jo bare en pæn kjole

- Det skal de fordi, de uden sammenligning er den målgruppe, der streamer mest. De ser tingene andre steder os andre, og har derfor skal de have lov til at hylde dem, som de synes er fedest. Der er ingen fagjury, der bestemmer noget her. Det er udelukkende teenagernes valg, siger hun.

Kit Nielsen synes selv, at hun i alder af bare 31 år har ret godt styr på, hvad der rører sig blandt unge i Danmark. Reality-stjernerne har hun helt styr på. Men alligevel er hun kommet noget til kort her under forberedelsen af Teenage Awards.

Helt nyt univers
- Jeg kender jo ingen YouTube’ere. Det er et helt nyt univers for mig. Men det er jo her, de unge er. Lige som jeg så børn-tv og havde det til fælles med mine venner, da jeg var barn, så er det i dag på YouTube og på streamingtjenesterne, det sker. Det er her børn og unge har et fællesskab, siger hun.

Heldigvis er Kit Nielsen selv mor til en teenager, og han har været til stor hjælp de seneste uger.

- Min søn på 13 år er helt med på, hvor det sker og hvem der er et hit på YouTube for tiden. Så han har været en stor hjælp. Men jeg må nok erkende at det har fået mig til at føle mig lidt gammel. Bare den måde de taler sammen på er fremmed for mig, siger hun med et grin.

Kit Nielsen har fået god hjælp fra sin søn. (Pr-foto)
Kit Nielsen har fået god hjælp fra sin søn. (Pr-foto)

Også rent markedføringsmæssigt har Teenage Awards været en udfordring for Kit Nielsen.

- De unge bruger jo ikke så meget Facebook mere, så vi har skullet finde frem til de nye kanaler for at få fat i dem, siger hun.

Og det er gået meget godt, lyder bagkvindens vurdering.

- Vi har oplevet en ret god opbakning til både nomineringerne og til selve afstemningen, siger Kit Nielsen.

Den første udgave af Teenage Awards finder sted i Imperial i København på lørdag fra klokken 14. Blandt de optræde vil være Kato og Grand Prix-duoen Muri & Mario.

Du kan vinde billetter til arrangementet her.

4 kommentarer
Vis kommentarer