Nu taler hun om bizar episode i Eurovision-finalen

SuRie slap ikke uskadt fra mødet med scene-stormeren under finalen i Lissabon

Se overfaldet her. (Video: AP/Mikkel Cramon)

Den britiske Grand Prix-sanger SuRie fortæller i britisk morgen-tv, at hun fik sklammer, da hun blev afbrudt af en scene-stormer under sin optræden i Lissabon i lørdags.

- Der er et par blå mærker, skrammer, du ved. Men jeg har det fint nok, siger sangerinden, hvis virkelige navn er Susannah Ireland.

Så lille og nuttet var Jonas Foldager Rasmussen, da han startede sin musikalske karriere. Privatfoto Event & Kultur Kan du kende ham? Den danske viking giver sit første nummer

Hun fortalte i 'This Morning', at hun ikke havde set afbryderen, før han stod foran hende og flåede mikrofonen ud af hendes hånd.

SoRie, mens hun endnu kunne synge uforstyrret. Foto: Ritzau Scanpix
SoRie, mens hun endnu kunne synge uforstyrret. Foto: Ritzau Scanpix

Rumæniens Cristina Caramarcu var godt forberedt, da katastrofen var ved at ske. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Åh åh...Klister redder kriseramt sangerinde

- Han var der pludseligt. Sikkerhedfolkene var over ham ligeså hurtigt, som han var over mig. Han fik mikrofonen ud af min hånd i et par sekunder, men sangen fortsatte, kor-sangeren sang endnu, publikum heppede stadig. Jeg så mikrofonen på gulvet og tænkte, 'den er min, jeg gør det færdigt, jeg synger færdigt'.

Scene-stormeren, som ifølge britiske medier kendes under navnet Dr. ACactivism, nåede, inden han blev anholdt, at råbe i mikrofonen:

'Alle nazier i britisk presse, vi kræver frihed'.

Rumænien med The Humans med Cristiana Caramarcu i spidsen. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Vikingens modstandere viser hud: Det er ikke et billigt trick

Storbritannien blev tilbudt at synge sangen igen - men det blev afslået. Man var stolt af den præstation, SuRie havde udført.

10 kommentarer
Vis kommentarer