Nyt job til Sigurd Barrett

Den musikalske historiefortæller rykker ind på Østre Gasværk

Peter Oliver Hansen, Camilla Bendix og Sigurd Barrett. Pr-foto
Peter Oliver Hansen, Camilla Bendix og Sigurd Barrett. Pr-foto

Hvordan opstod verden?

Hvem var Zeus?

Og findes der havuhyrer i Grækenland?

Sigurd Barretts børnebog om de græske guder bliver nu til en teaterkoncert på Østre Gasværk Teater.

Østre Gasværk Teater satser i den kommende sæson på det yngste publikum, når den rå kuppel forvandles til et farverigt mytologisk univers, og historierne om de græske guder foldes ud med Sigurd Barrett i front som den alvidende fortæller.
 
Forestillingen bygger på Sigurd Barretts bog 'Sigurd fortæller om de græske guder' fra 2014, der er solgt i flere end 50.000 eksemplarer.

Sang, dans og drama
I teaterkoncerten, som har Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen i hovedrollerne, tager Sigurd og hans orkester publikum med til det gamle Grækenland, hvor vi møder Zeus og Hera, Apollon, Poseidon og alle de andre.

De bedste fortællinger fra den græske mytologi udspiller sig på scenen gennem sang, dans og drama, og selvom det er de helt store spørgsmål, Sigurd Barrett tager livtag med, er det de små detaljer og det nære, som er indgangen til forståelsen.

Eksempelvis bliver 'verdenskaos' til 'rod på børneværelset, når Sigurd med sin helt særlige fornemmelse for formidling til de små giver græsk mytologi videre til næste generation.  

'Sigurd fortæller om de græske guder' har premiere 19. september 2019.

3 kommentarer
Vis kommentarer