Premiere i København: Fyr den lydmand!

Wallmans er en velsmurt maskine, men lyden skuffer

'Entourage' i Wallmans. Foto: John
'Entourage' i Wallmans. Foto: John

4
5.6
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Se også: Folkekær vejrvært stopper i DR: Det er vemodigt

En stjernerække har forladt jorden, siden Wallmans sidste år lukkede gæst nummer én million ind i Cirkusbygningen i København: Leonard Cohen, George Michael, David Bowie, Prince.

De mindes for fuldt drøn i den særlige genre musik-, sang-, artist- og danseforestilling, som ikke kan ses andre steder i landet. Elegant og usentimentalt.

Fire retters menu og fire timers underholdning på internationalt niveau er, hvad man får hos Wallmans. Og så er der dans bagefter. Alt på den velsmurte maskines tre store og to små scener foregår på engelsk, selv showets titel, 'Entourage', hvilket betyder omgivelser eller omgangskreds og går over min forstand.

Se også: Frække Lisa til Wallmans-show

Stadig behændige Benny Schumann, der debuterede som femårig i familiens cirkus i 1950, går igen med et fornemt jonglørnummer, hvor han holder gang i tolv tallerkener. Virkelig vellykket nostalgi.

Men det er en snes unge sangere og dansere – næsen alle svenskere - som leverer vitaliteten og charmen i denne helaftensforestilling. Man keder sig ikke et øjeblik, for der dukker hele tiden en ny artist, danser eller sanger op fra et uforudsigeligt verdenshjørne. 

Det er fejende flot og professionelt alt sammen. Eneste savn er lidt humor.

NB. Ved mit bord måtte man ikke sige det, så jeg nøjes med at skrive det: Jeg trækker en stjerne fra på grund af den overstyrede lyd, som bundskratter ærgerligt gennem store dele af showet. Fyr den lydmand!

Se også: Folkekær vejrvært stopper i DR: Det er vemodigt

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen