Rystet af Grand Prix-drama: –Jeg er meget meget overrasket

Den dansk-australske sangerinde anede ikke, at hendes Grand Prix-sang har været sunget før

Tidligere på måneden fortalte Anja Nissen om sin kommende deltagelse i Grand Prix

20-årige Anja Nissen blev mildest talt overrasket, da Ekstra Bladet kunne fortælle, at den sang, hun er udvalgt til at synge ved Dansk Melodi Grand Prix 2016 i Horsens, ikke er et nummer.

Se også: DR-skandale lurer: Gammel sang med i Melodi Grand Prix

Overfor Ekstra Bladet understreger den 20-årige sangerinde, der til dagligt bor i Sydney i Australien, at hun på ingen måde har været blandet ind i balladen om sangens fortid.

- Jeg er meget, meget overrasket. Det er første gang, jeg hører om det og jeg har ikke - på nogen måde - været involveret, siger hun.

Anja Nissen, der i 2014 vandt den australske udgave af talentshowet 'The Voice', krydser fingre for, at hun får lov til at blive i konkurrencen, selvom Emmelie de Forest, der har været med til at skrive 'Never Alone' selv har optråde med sangen.

Se også: Danske Anja vandt The Voice i Australien

- Jeg håber, det hele ordner sig, for jeg glæder mig til at optræde den 13. februar, siger hun.

Anja Nissen må formentlig vente til i starten af næste uge med at finde ud af, hvad der skal ske med hendes sang. (Foto: Jan Unger) Event & Kultur - 22. jan. 2016 - kl. 14:21 Grand Prix-konkurrenter: Stakkels Anja

Emmelie i spil
Det er Cutfather, der i år er musikansvarlig for Melodi Grand Prix’et. Heller ikke han vidste, at sangen har været spillet før ved adskillige koncerter.

- Jeg vidste det ikke. Sangen lå en pulje, da vi valgte den. Siden har jeg så hørt om, at den skulle være spillet før. Men jeg er slet ikke inde over alt det der med regler og sådan noget. Jeg ved en masse om musik, men ikke noget om reglementer, siger han.

Se også: Læsere: Gammel Grand Prix-sang er snyd

Ifølge Ekstra Bladet oplysninger var det på tale, at Emmelie de Forest selv skulle have sunget sangen - som hun har skrevet sammen med Rune Westberg og MoZella - og det bekræfter Cutfather.

- Emmelie sang demoen og det lød godt, så det var på tale. Men af en eller anden grund kunne det ikke flaske sig, og så fandt vi frem til Anja Nissen, som virkelig også kan levere varen, siger han.

Se også: Keld Heick: Synd at kassere gammel Grand Prix-sang

Det ventes, at DR i starten af næste uge har gennemtjekket alle regler og kan komme med en afklaring på, om 'Never Alone' kan deltage i Grand Prix’et eller ej.

35 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!