Sådan trimmer Kaya Trines trekant

Det er svesken på disken og pikken i øjenhøjde, når City Singlerne har premiere med 'Trimmet i trekanten'

Se med her

Mandehørm hører til i skurvognen. Kvindehumor er en tand værre og kan derfor præsenteres i Tivoli. Fredag d. 27. har City Singlerne premiere i Glassalen på et nyt show, og det er ikke for sarte mandesjæle.

De fire City Singler har premiere d. 27. februar i Glassalen i Tivoli. Foto: Jan Unger
De fire City Singler har premiere d. 27. februar i Glassalen i Tivoli. Foto: Jan Unger
 

Svesken på disken og pikken i øjenhøjde, som man siger, og så er vi i gang.

Event & Kultur Godt udstyr holder dyret imellem benene

Kaya Brüel, Trine Gadeberg, Anne Louise Hassing og Sofie Lassen-Kahlke fører sig i år frem med trimmet trekant.

Bogstaveligt som det kan ses på videoen oven over, selv om de nægter at fremvise de nyklippede resultater.

Kaya Brüel, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Trine Gadeberg har eb fest sammen. Foto: Jan Unger Event & Kultur Nu piller City Singlerne ved Trekants-området

- Håret flås væk, og det gør billetterne også, siger damerne, og man må tro dem. Trods alt er det et skridt fremad i forhold til City Singlernes forrige show, hvor de kappedes om at sluge og klassificere smagen af sperm.

- Billetsalget går strygende både i København og ude på turneen, Men jeg må advare vores hardcore-fans om, at vi i dette show faktiske har flere sange og vitser, der ikke er under bæltestedet. Jeg ved, det er skuffende, men det er altså sandt. Alligevel skal de ikke fortvivle, for jeg kan forsikre om, at vi i vores 'Trimmet i trekanten' går tæt på kussen.  Man kan vel sige, at vi nærmest zoomer ind på den, forklarede Anne Louise Hassing for nylig i Ekstra Bladet.

Grosserer og Fru grosserer Madsen aka Anne Louise Hassing og Lars Ranthe. Foto: Jens Dresling TV Badehotellets fru Madsen snart klar med trimmet trekant

Hassing bedyrede i øvrigt, at showet ikke kun er en munter gennemgang af et kvindeunivers for kvinder. Der er også elementer for mænd. For eksempel har 'Singlerne' lavet tre-fire sange om pikken og dens funktion. Her går man nok ikke helt galt i byen, hvis man forventer noget satire.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer