Se billederne: Hamrende hot og sikker på sejr

Eleni Foureira er bookmakernes storfavorit til at vinde i aften

Figuren fejler intet, og Eleni Foureira viste den da også gladeligt frem under de indledende optrædener forud for finalen. (Video/foto: AP/privat)

Gode gener eller god stemme?

Odds-sætterne i både Danmark og Europa har fået øjnene op for Eleni Foureira, og de er ikke tvivl om, at det er danseren, skuespillerinden og sangerinden, der repræsenterer Cypern, der vinder årets udgave af Eurovision Song Contest.

- Cypern leverede en rigtig god popsang, som vi vurderer kan ramme både jury og seerne, og dermed få skrabet en god portion point til sig, som også gør dem til favoritter til odds 2,30, siger siger Peter Emmike Rasmussen, der er odds-ansvarlig i Danske Spil.

Eleni Foureira synger 'Fuego' og er passende klædt i flammende tøj...hvis nogen altså lægger mærke til det.  Foto: AP
Eleni Foureira synger 'Fuego' og er passende klædt i flammende tøj...hvis nogen altså lægger mærke til det.  Foto: AP

Det er dog ikke den græske skønhed, der stiller op for Cypern, de danske Grand Prix-fans i Portugal sætter deres penge på.

- Jeg tror ikke på Cypern, fordi jeg ikke tror, at hun kan trække jury-stemmer, som tæller 50 procent. Og så er sangen lidt en fan-favorit, der har fået en raket-karriere på oddsene. Første var det Israel, fansene var helt vild med, så blev det Cypern. Jeg tror ikke, at folk hjemme i stuerne har det på samme måde med sangen, siger Michael Flyvholm, der driver Grand Prix-sitet Good Evening Europe.

Foureira sætter ild i scenen. Foto: Mogens Flindt
Foureira sætter ild i scenen. Foto: Mogens Flindt

Han har dækket Eurovision otte gange og har være i Portugal, siden de første prøver startede for snart 14 dage siden.

Hvem der vinder i år, har de danske fans svært ved forudsige. Det har ikke været så åbent i mange år, lyder det samstemmende.

Se flere billeder af Cyperns smukke sanglærke her:

24 kommentarer
Vis kommentarer