Simone: Jeg er stolt af endnu en tredjeplads

Det lå i kortene, at 24-årige Simone Egeriis ville vinder Dansk Melodi Grand Prix. Men sådan gik det heller ikke denne gang

Lørdag aften stod Simone Egeriis på den danske Grand Prix-Scene for tredje gang. Og for tredje gang sikrede hun sig en plads i finalen. Desværre endte den kønne pige med den smukke stemme også denne gang med at gå hjem fra showet med en tredjeplads.

Men Simone er mere stolt end skuffet over det resultat, fortalte hun til Ekstra Bladet lige efter showet.

Se hendes reaktion i klippet herover.

Hvis spiludbyderne får ret, så får Kristel Lisberg (tv.), Veronica Jensen (nr to fra højre) og Sophia Nohr (yderst th.) ikke et ben til jorden i konkurrencen, som suverænt bliver vundet af Simone Egeriis nr. to fra venstre) (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Tredje gang bliver lykkens gang: Hun vinder i aften

Sammen med Lighthouse X og Anja Nissen sikrede Simone sig med sangen 'Heart Shaped Hole' en plads i superfinalen, som seerne suverænt afgjorde.

Her fik hun kun 22 procent af de afgivne stemmer, mens Anja Nissen nappede 36 og Lighthouse X hele 42 procent og altså kunne gå fra Forum Horsens med trofæet og billetten til Eurovision i Stockholm i maj.

Her er årets vindere (Foto: Mogens Flindt) flash Lighthouse X vinder Dansk Melodi Grand Prix

 

21 kommentarer
Vis kommentarer