Tivoli vil opfylde ung kvindes stjernedrøm

Tivoli giver nu én ung kvinde muligheden for at udleve sin stjernedrøm. Der afholdes nemlig audition til musicalen 'Hairspray'

Silas Holst fortæller om, hvad der skal til for at kunne indtage rollen som Tracy. (Video: Tivoli)

Den buttede teenager Tracy fra den berømte musical 'Hairspray' får opfyldt sin største drøm - nemlig at stå på scenen med sit helt store idol.

Nu får én heldig dansk pige den samme mulighed. Tivoli leder nemlig efter den helt rigtige pige til at spille hovedrollen som den buttede teenager Tracy i musicalen 'Hairspray', der får premiere næste år.

- Vi har valgt at holde en åben audition, fordi vi gerne vil gøre drømmen til virkelighed for den helt rigtige Tracy - en usleben diamant med et stort hjerte, der kan folde sig ud som stjerne. Der findes en masse uopdaget talent derude, og vi glæder os rigtig meget til at møde vores Tracy, siger Nikolaj Koppel, underdirektør i tivoli, i en pressemeddelelse.

Se også: Tivoli-fadæse til eksklusiv Beck-koncert

En ung kvinde får nu muligheden for at udleve sin stjernedrøm i Tiivolis opsætning af 'Hairspray'. (Foto: Tivoli)
En ung kvinde får nu muligheden for at udleve sin stjernedrøm i Tiivolis opsætning af 'Hairspray'. (Foto: Tivoli)

Se også: Hård Tivoli-kritik: Menneskekaos til Snoop Dogg

Den heldige, kommende skuespillerinde skal spille sammen med et stjernespækket hold, hvor blandt andet Silas Holst, Julie Zangenberg, Martin Brygmann og Lene Nyström er at finde på rollelisten. Silas Holst står desuden i spidsen for auditionen.

- Tracy er en type, som skiller sig ud på alle måder. Hun ser anderledes ud end de piger, hun beundrer i tv, men samtidig har hun også en stærk tro på, at hun passer ind. Vi leder efter en Tracy, der har energiniveauet til at bære en hel forestilling, og så er vi andre rundt om til at hjælpe hende så godt som muligt, siger han.

Se også: Tivoli: Fredagsrock har massiv økonomisk betydning

Silas Holst kan også nikke genkendende til det med at skille sig ud og derfor miste troen på sig selv.

- Jeg kan selv genkende det, at man har en drøm om noget, men at man også tænker, at man måske ikke klarer den, fordi man skiller sig ud. Jeg er stadig ved at eksplodere af nerver hver aften, inden jeg går på scenen, fordi der sidder en 12-årig knægt inde i hovedet og siger: "jeg kan ikke". Hver aften er en kamp for at overbevise ham om, at jeg godt kan, siger han.

Hvis du har drømme om at spille med på en stjernespækket scene, afholdes der audition til rollen den 29. september, og auditionjuryen leder efter en kvinde mellem 15 og 30 år, der kan både danse, synge og spille skuespil.

'Hairspray' spiller fra den 10. marts næste år i Tivolis koncertsal, og i maj får den også premiere i Jyske Bank Boxen.

Se også: Tivoli om dødsfald under koncert: Dybt tragisk

1 kommentar
Vis kommentarer