Uheld i Cirkus Arena: Artist styrtet ned under forestilling

En trapezkunstner er faldet ned under sit show hos Cirkus Arena i Nakskov fredag aften

Uheldet skete under en forestilling i Nakskov. Arkivfoto: Thomas Gravesen
Uheldet skete under en forestilling i Nakskov. Arkivfoto: Thomas Gravesen

En forestilling i Nakskov tog fredag aften en noget overraskende og dramatisk drejning, da en cirkusartist kom til skade under et nummer.

Artisten fra Cirkus Arena styrtede nemlig ned under sin forestilling, så politiet og en ambulance måtte tilkaldes. Det bekræfter vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi overfor Ekstra Bladet.

Ifølge Jackie Berdino fra Cirkus Arena skete der det, at to trapezkunstner helt efter planen fløj mod hinanden.

- Desværre ramte den ene den anden med en albue lige i hovedet, så han faldt ned. Han landede helt, som han skulle i sikkerhedsnettet, siger Jackie Berdino til Ekstra Bladet.

Den uheldige artist blev hurtigt båret ud af manegen og der blev tilkaldt hjælp, mens forestillingen i telte fortsatte.

- Han har fået en flænge i hovedet. Jeg tror såmænd ikke en gang, den skal sys. Men det da så uheldigt, som det kan være. De laver og træner det nummer hver dag, og det er aldrig sket før, siger Jackie Berdino, der forventer, at den sårede artist allerede er tilbage i trapezen i morgen.

En læge helikopter ankommer til Cirkus Arena i Hornbæk. Foto: Privatfoto 112 Alvorlig ulykke i cirkus: Helikopter på vej

Værre gik det sidste år, hvor en trapezkunstner kom alvorligt til skade hos Cirkus Arena. En kvindelig cirkusartist faldt tre meter ned, fordi en sikkerhedsline pludselig knækkede over.

Den ukrainske artist var så uheldig, at hun pådrog sig brud på en af nakkehvirvlerne og skulle gå med stiv krave på i tolv uger.

Den kvindelige trapezkunster ligger i manegen omgivet af andre cirkusartister. Kvinden i sort tøj står med den knækkede wire. Foto: Privatfoto Samfund Cirkusartist blev kvæstet: Nu laver Arena støtteforestilling

Politiet fik anmeldelsen om dagens uheld i Cirkus Arena klokken 18.43.

 

47 kommentarer
Vis kommentarer