Ups! Pris-vindere afsløret før tid

Billed-Bladet kom til at offentliggøre vinderne af TV-Guld-priserne, inden showet løb af stablen

Morten Ankerdal og Ulla Essendrop er af Billed-Bladets læsere blevet kåret som årets bedste mandlige - og kvindelige sportsværter. (Foto: Billed-Bladet).
Morten Ankerdal og Ulla Essendrop er af Billed-Bladets læsere blevet kåret som årets bedste mandlige - og kvindelige sportsværter. (Foto: Billed-Bladet).

Der var ikke sparet på noget, da cremen af den danske tv-branche iført galla-rober og smoking i aftes gik op ad den røde løber til uddelingen af Billed-Bladets TV-Guld-priser på Hotel d’Angleterre.

Ugebladets læsere havde kåret de mest populære danske tv-værter, men allerede inden afsløringen af vinderne til festen kunne de nominerede læse, hvem af dem der kunne løfte armene i triumf: Billedbladet.dk var nemlig i utide kommet til at offentliggøre navnene på de fleste af vinderne.

Se også: Her er de nominerede til årets tv-priser

’Louise Wolff vinder Billed-Bladets TV-Guld’, ’Mikkel Beha Erichsen vinder igen i Billed-Bladets TV-Guld’ og ’Ulla Essendrop vinder for andet år i træk prisen som årets kvindelige sportsvært’. Sådan lød nogle af billedteksterne i et galleri til en artikel dateret 24. februar i år.

Aller: Vi er kede af det
Hos Aller, der ejer Billed-Bladet, bekræfter pressechef Maria Sennels fadæsen over for Ekstra Bladet.

– I forbindelse med forberedelserne til Billed-Bladets TV-Guld-fest havde vi klargjort et galleri over vinderne af de syv priser til billedbladet.dk. Af tekniske årsager skete der desværre det uheldige, at billedteksterne i et galleri over alle de nominerede ændrede sig, så man kunne læse, hvem der vandt i de forskellige kategorier, skriver hun i en mail, der fortsætter:

– Det er desværre det, der kan ske i en digital verden. Vi er naturligvis kede af, at det kunne ske, og vi beklager den uheldige fejltagelse.

16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere