Vilde vikinger amok over modstander

Selvom man gerne selv vil i finalen, kan man godt heppe på sine modstandere....ret så heftigt endda

De danske vikinger er kommet til Lissabon med budskab om fred, og Rasmussen og hans korsangere har da også vist sig fra den fredelige side i Portugal indtil nu.

Men torsdag aften gik den ikke mere. Da Ungarn var på scenen og spillede det nok hårdeste rocknummer i Eurovision Song Contests 63 år lange historie, kunne Rasmussen og resten af flokken ikke holde sig tilbage.

Til tonerne af AWSs 'Viszlát nyár' gik de amok og gav deres lange lokker en ordentlig rystetur.

Rasmussen var i direkte kamp mod Ungarn om en plads i lørdagens finale, men fordi man er konkurrenter i verdens største musikkonkurrence, kan man jo godt bakke hinanden op.

- Det er det, der er en af de fede ting ved Eurovision Song Contest. Selvom vi på en måde er konkurrenter, så hepper vi på hinanden og giver high five til hinanden, inden vi skal på scenen, har Rasmussen tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Yes - på lørdag er Rasmussen tilbage på scenen i Altice Arena i Lissabon. Foto: Mogens Flindt Event & Kultur Sådan! Danmark er klar til finalen

Både Danmark og Ungarn er videre til finalen.

Der er i alt 26 lande med på lørdag. Ti fra hver semifinale, de fem store nationer, Frankrig, Tyskland, England, Spanien og Italien, og så naturligvis værtsnationen Portugal.

Det er lørdag klokken 21, at DR1 sender Eurovision Song Contest.

49 kommentarer
Vis kommentarer