Linses svære opgave: Kan ikke beholde Moppers yndlingsting

Familien Kessler har været på en hård opgave søndag, da Moppers hjem skulle pakkes og ryddes

Brygge-stjernerne får brug for en ordentlig murhammer, hvis de skal beholde Moppers helt specielle maleri. Foto: Philip Davali
Brygge-stjernerne får brug for en ordentlig murhammer, hvis de skal beholde Moppers helt specielle maleri. Foto: Philip Davali

Siden den folkekære Brygge-mors død i slutningen af november har Kessler-familien forsøgt at udskyde den svære oprydning af hendes lejlighed.

Det skriver datteren Linse Kessler i et facebookopslag.

'Vi har ikke haft specielt travlt med at gøre det. Vi får det pænt presset, hver gang vi er der', skriver Linse, og sender i samme omgang en stor tak til sin bror, bokseren Mikkel Kessler, der søndag hjalp til med pakkearbejdet.

Se også: Ærlige Linse: Måske er jeg kugleskør, men jeg taler stadig med Mopper

Efterlader en særlig ting
Linse skriver videre i sit opslag - der søndag aften nåede op på 11.000 likes - at der mod forventning også var små glade stunder i forbindelse med den tunge opgave.

'Det var nærmere hyggeligt, at mindes ved hendes ting, og snakke om hende, og grine af hendes små gemmesteder, og underlige yndlingsting, som hun har', skriver hun.

Dog bliver en enkelt af den excentriske kvindes ejendele særligt svær for børnene at efterlade. 

Se også: Hemmelige 'Familien fra Bryggen'-optagelser i udlandet

Mor-Ann, bedre kendt som Mopper, malede nemlig et stort vægmaleri i femte sæson af Familien fra Bryggen på Tv3. Billedet, der forestiller datteren Linse samt hundene Cino og Jytte stående med ryggen til og spejde ud over havet, kan af åbenlyse årsager ikke tages med fra lejligheden ved flytningen.

Og det ærgrer naturligvis Linse.

'Jeg ville ønske, jeg kunne tage væggen her bag mig med hjem, men jeg har taget nogle gode billeder af den,' skriver hun, før hun afslutter:

'Søde Mor, du var så blæret og dejlig.'


 

Mopper døde 21. november 2016 efter længere tids sygdom. Hun blev 78 år gammel.

77 kommentarer
Vis kommentarer