Her er verdens mest sexede mand

Kun tre mænd er blevet kåret til den mest sexede mand to gange. Det er netop sket for skuespilleren Johnny Depp

Depp - er til mange kvinders store fortrydelse - i et fast forhold emd sangerinden Vanessa Paradis. (Foto: AP)
Depp - er til mange kvinders store fortrydelse - i et fast forhold emd sangerinden Vanessa Paradis. (Foto: AP)

Magasinet People har kåret verdens mest sexede mand. Og valget faldt på skuespilleren Johnny Depp. Det er anden gang, han løber med den titel, som han også kunne bryste sig af i 2003.

Dermed gør 46-årige Johnny Depp to andre mandlige lækkerbiskner selskab i den eksklusive klub af mænd, som er blevet kåret til 'Sexiest Man Alive' to gange.

Gråsprængte Clooney
Det drejer sig om den to år ældre George Clooney, der hev titlen hjem første gang i 1997 og igen som en lidt mere gråsprængt herre i sin bedste alder i 2006.

Den sidste i rækken af dobbelte titelholdere er - naturligvis, vil mange måske sige - ingen ringere end Brad Pitt. Det er dog ved at være længe siden, han kunne prale af at være den mest sexede mand på jord.

Sidste gang den nu 45-årige Pitt fik den smigrende titel hæftet på sig, var tilbage i år 2000. Det var fem år, efter at han første gang blev kåret som Mr. Sexy i 1995.

Verdens lækreste mandfolk
Men hvad er det så, der gør Johnny Depp så sexet, at People Magazine nu for anden gang kårer ham til verdens lækreste stykke mandfolk?

- Stjernen har fået kvinder til at dåne siden dagene som teenagedetektiv på '21 Jump Street'. Men det er hans hengivenhed til sin familie, der virkelig gør skuespilleren betagende", lyder magasinets begrundelse.

Johnny Depp har to børn, Lily-Rose på 10 og Jack på 7. Moren til børnene er den franske sangerinde Vanessa Paradis. Og ja, hun har stadig slået kloen godt og grundigt i Depp, så han er ikke ledig på markedet.

1 af 2 Her er verdens lækreste mand, mener magasinet People. (Foto: AP)
2 af 2 Depp - er til mange kvinders store fortrydelse - i et fast forhold emd sangerinden Vanessa Paradis. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere