Nøgne sexede skilærere i sneen

Super sexede kvindelige skilærere optræder nøgne i ny kalender samt i Playboy - se de helt fantastiske frække billeder

En usædvanlig smuk og topløs skilærer på toppen af et bjerg i Østrig.(Foto: All Over Press)
En usædvanlig smuk og topløs skilærer på toppen af et bjerg i Østrig.(Foto: All Over Press)

Der er helt klart struttende brystvorter i den kolde luft, når disse smukke og sexede skilærerei viser både charme og forførende nøgenhed til en kommende hed kalender.

De smukke kvindelige skilærere blev inviteret til luksus ski-resortet Lech i Østrig, hvor de erotiske sne-smeltende frække billeder blev taget. Foto-serien bliver i øvrigt snart offentliggjort i verdens førende mandeblad Playboy.

Skilæreren Anna Tomala siger om oplevelsen:

- Det var benhårdt arbejde. Vi skulle fotograferes nogle virkelig mærkelige steder. F.eks. ved siden af en vejrmast på toppen af et bjerg, siger Anna Tomala og tilføjer:

- Vi er selvfølgelig vant til kulden, men når man smider al tøjet udendørs i de tidlige timer på morgenen oppe i bjergene, så er der altså steder på din krop, der får sit helt eget liv, griner Anna og hentyder til brystvorterne, der virkelig kommer til at strutte i hårde kuldegrader.

Splitternøgen med en enkelt ski
Den schweiziske ski-instruktør Julija Stodjadinovic på 27 år underviser normalt børnene i Davos, og hun optrådte på et af billederne med kun en enkelt ski til at dække sin nøgne krop.

-Vi fløj op og ned i bjergene i en helikopter. Og det var virkelig koldt med alle de sneflager, som helikopteren blæste op, siger Julija.

For den 30-årige skilærer Sarah Butler var den bedste tid på dagen, da hun kom tilbage til dalen og hotellet og kunne sidde foran den gnitrende ild i pejsen efter en meget nøgen og iskold dag.

1 af 4 To næsten splitternøgne skilærere passerer et lille vandløb i de østrigske alper.(Foto: All Over Press)
2 af 4 Den smukke ski-instruktør Julija fra Schweiz brugte kun en enkelt ski til at dække sin nøgne krop.(Foto: All Over Press)
3 af 4 Voila. Nøgen skilærer i gondol. Man tror sgu ikke sine egne øjne.(Foto: All Over Press)
4 af 4 En usædvanlig smuk og topløs skilærer på toppen af et bjerg i Østrig.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere