Hjemmeside til de stinkende rige

Langt om længe kan de virkelig rige også shoppe i fred på internettet. En ny hjemmeside henvender sig eksklusivt til milliardærer og millionærer

Advarsel - Kun for de rige!
Advarsel - Kun for de rige!

Nu står skellet mellem milliardærerne og resten af verden også klart i cyberspace. De virkelig velhavende behøver ikke længere frygte, at almindelige dødelige boltrer sig på samme hjemmeside som dem.

billionaireXchange.com markedsfører sig selv som en hjemmeside eksklusivt for milliardærer. Her kan de i ro og mag byde på indhold til blærekontoen, som for eksempel en pink diamant på 51 karat eller et 313 rum stort feriested i Puerto Vallarta, Mexico til 74 millioner dollar.

Der er dog tale om en vis grad af falsk reklame. Det er muligt at blive medlem af siden, selv om man kun har millioner stående på bankbogen, indrømmer medstifter Quintin Thompson:

- Siden er primært henvendt til millionærer, men vi aspirerer efter at få milliardærerne som kunder, siger han til Forbes.com.

Det er nok klogt at udvide markedet lidt. Ved den sidste optælling af milliardærer i verden nåede antallet kun op på 793.

For at blive medlem af de riges klub på nettet kræves det, at man ligger inde med mere end to millioner dollar i likvide midler.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere