Oprahs besøgte 'typisk dansk hjem' til seks mio.

Oprahs ’typiske danske hjem’ var en unik liebhaver-lejlighed, der har været i Bo Bedre og er til salg for 6,45 mio. kr.

Stine Holscher viser sin 'typisk danske' lejlighed frem for talkshowdronningen Oprah. (Foto: oprah.com)
Stine Holscher viser sin 'typisk danske' lejlighed frem for talkshowdronningen Oprah. (Foto: oprah.com)

– Jamen det kan da godt være, den bliver lidt lettere at sælge nu. Men det er nu egentlig ikke noget, jeg har tænkt over.

Stine Holscher griner.

For de fleste danskere vil det nok komme som en overraskelse, at den stilrene og nærmest akvarie-agtige, åbne lejlighed, som talkshowdronning Oprah Winfrey besøgte i det indre København, er et typisk dansk hjem. Men sådan blev den onsdag præsenteret på amerikansk tv i hendes glansbilledportræt af ’de lykkelige danskere’ og deres land.

Herhjemme har lejligheden tidligere figureret som moderne liebhaverbolig i en reportage i Bo Bedre.

Og det er da også som sådan, at arkitektparret Stine og Niels Holscher siden juni måned har forsøgt at sælge de 129 unikke kvadratmeter. Oprindeligt for en pris på 7 millioner kroner, nu nedsat til 6,45 millioner.

– Det ligner et pr-trick, at du viser den frem for Oprah i et program, som også rammer de danske tv-skærme ...

Stine Holscher afbryder: – Jamen det er faktisk ikke noget, jeg overhovedet har tænkt over. Min kollega Sarah og jeg så linket, hvor man kunne melde sig, hvis man ville med i Oprahs program, og da det er noget, vi tit ser, ja så gjorde vi det. Og så blev vi ringet op og inviteret på frokost af Oprah.

– Du fik så også lige givet hende noget af den nye julepynt, jeres firma har lavet?

– Jamen, hun gav frokost, og så gav jeg hende en gave. Det med, at hun skulle hjem til mig, blev aftalt meget pludseligt, så jeg måtte løbe hjem og rydde op, siger Stine Holscher og forklarer, at lejligheden, som hendes mand er arkitekten bag, nu er sat til salg, fordi familien netop har brug for noget mere traditionelt.

Siden boligen stod færdig i 2007 er familien blevet udvidet med endnu en søn og tæller ud over de to forældre tre drenge i alderen et, fire og seks år.

– Så du kan sige, vi skal videre og flytter, fordi vi nu er et andet sted i vores liv. F.eks. har vi brug for nogle flere værelser, siger Stine Holscher.

1 af 2 Den prisbelønnede arkitekttegnede lejlighed. Sådan tror amerikanerne nu, at alle danskere bor. (Foto: Peter Nørby)
2 af 2 Stine Holscher viser sin 'typisk danske' lejlighed frem for talkshowdronningen Oprah. (Foto: oprah.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!