Denne bh koster 10 millioner kroner

Den brasilianske supermodel Adriana Lima mødte op til en fest hos undertøjsfirmaet Victoria's Secret iført en bh til en værdi af 10.6 millioner kroner

Tjek lige den her bh, som supermodellen Adriana Lima har på. . Den koster 10,6 millioner kroner og består af både diamanter, topaser og safirer.(Foto: AP)
Tjek lige den her bh, som supermodellen Adriana Lima har på. . Den koster 10,6 millioner kroner og består af både diamanter, topaser og safirer.(Foto: AP)

Man skal altså have nogle meget flotte bryster, hvis man skal møde op til en fest iført en bh til en værdi af 10,6 millioner kroner. Men det har den brasilianske supermodel Adriana Lima i høj grad også. Brystholderens pris lever helt op til hendes flotte bryster.

Og selve brystholderen, der er designet af Damiani, har selvfølgelig fået det meget sigende navn 'Bombshell Fantasy Bra'. Den glitrende blålige bh er sammensat af en eksplosion af dyre smykker, der består af 60 karats hvide diamanter samt 82 karats topaser og safirer.

Trafikken gik i stå
Trafikken gik også nærmest i stå, da Adriana Lima igår ankom til undertøjsfirmaet Victoria's Secrets fest i deres afdeling på Herald Square i New York. Den brasilianske brystbombe ankom til stedet i en åben hvid sportsvogn og blev hjulpet ud af bilen af to smokingklædte herrer. Og alles øjne var naturligvis rettet mod hendes gyldne fortrin.

Victoria's Secret er kendt for deres luksuriøse undertøj og storslåede modeopvisninger, hvor modellerne ofte pryder catwalken'en iført trusser, bh og englevinger.

Den 29-årige brasilianske supermodel Adriana Lima startede allerede sin model-karriere som 15-årig, da hun vandt modelbureauet Fords konkurrence 'Supermodel of Brazil'. Adriana Lima har været på forsiden af store modemagasiner som Vouge og Marie Claire, og i år 2000 startede hun som en af Victoria's Secrets mange smukke 'engle'.

1 af 4 Man skal have flotte bryster for at kunne bære en så dyr bh. Men det har Adriana Lima også.(Foto: AP)
2 af 4 Adriana Lima ankom til Victoria's Secrets fest i New York i en åben hvid sportsvogn. Her bliver hun hjulpet ud af bilen af to smokingklædte herrer.(Foto: AP)
3 af 4 Sådan ser den usædvanligt dyre bh ud, når man ser den fra siden. Smukt syn. Ikke sandt.(Foto: AP)
4 af 4 Tjek lige den her bh, som supermodellen Adriana Lima har på. . Den koster 10,6 millioner kroner og består af både diamanter, topaser og safirer.(Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen