De kendtes frisør på røven

Showbiz-frisøren Tage Frandsen er begæret konkurs. Blandt de faste kunder, der nu må finde en ny sakse-svinger er Janni Spies

Tage Frandsen er begæret konkurs. (Foto: Jan Unger)
Tage Frandsen er begæret konkurs. (Foto: Jan Unger)

Tage Frandsens salon på H.C. Ørstedsvej 41 i København er ved Sø- og Handelsretten taget under konkursbehandling. Begæringen er ifølge Statstidende modtaget 2. september.

Som kurator er udpeget advokat Niels E. Valdal. Og alle, der mener at have en økonomisk fordring eller andet mod hårkunstneren, opfordres til inden fire uger efter denne bekendtgørelse at anmelde sit krav, skriver Statstidende.

Gennem hele sit voksenliv har den 60-årige Tage Frandsen klippet og kreeret frisurer på utallige kendte personer – især inden for showbiz.

Væggene i de fashionable lokaler på Frederiksberg er i tidens løb blevet dekoreret med signerede fotografier fra de taknemlig kunder.

Blandt nogle af de faste kunder er Janni Spies Kjær, der til sit bryllup med rejsekongen Simon Spies bad om at få sat frisuren af Tage Frandsen.

Om det er kundernes mangel på betaling eller frisørens manglende evner til at styre økonomien, der ligger bag konkurskravet, vides ikke. Det har ikke været muligt at få en udtalelse fra Tage Frandsen eller kuratoren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen